Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladá mamička doplatila na nevydarený vtip svojej kamarátky: FOTO Skončilo sa to veľkou tragédiou

Megan (vľavo) a Keeley Zobraziť galériu (4)
Megan (vľavo) a Keeley (Zdroj: FB/Megan Meredith, FB/Keeley Harrison)

WALES – Britka Megan Meredithová (22) sa stala terčom nevydareného vtipu svojej o dva roky mladšej kamarátky Keeley Harrisonovej. Tá sa pred vyše rokom rozhodla ujsť s Meganiným zaparkovaným autom, no Meredithová, ktorá bola tehotná, sa vozidlo pokúsila zastaviť. Incident sa skončil zranením a potratom. Harrisonová si už vypočula rozsudok.

Dvadsaťročná Keeley Harrisonová z Walesu sa vlani v marci rozhodla vystreliť si so svojej kamarátky Megan Meredithovej. Spravila to v čase, keď tehotná Megan viezla svoje kamarátky. Využila príležitosť, kedy Meredithová nebola za volantom. Trojica sa totiž cestou zastavila pre občerstvenie.

Megan skončila v nemocnici
Zobraziť galériu (4)
Megan skončila v nemocnici  (Zdroj: FB/Megan Meredith)

Hrozivé odhalenie u tehotných žien s COVIDOM-19: Deje sa to aj v placente!

Kým sa Megan na parkovisku v Bargoede presúvala ku košu, aby vyhodila odpadky, Keeley si zo zadného sedadla presadla na miesto vodiča. Z autom sa následne snažila ujsť. Malo ísť o vtip.

Megan M.
Zobraziť galériu (4)
Megan M.  (Zdroj: FB/Megan Meredith)

Lenže Meredithová sa chytila unikajúceho auta. Držala sa kapoty, a to aj v rýchlosti 30 kilometrov za hodinu. Harrisonová potom dupla na brzdu. Vtedy Megan spadla. Jeden zo svedkov, ktorého citoval denník Daily Mail, uviedol, že ženy si zranenú Meredithovú natáčali, dokonca sa na nej zabávali. Vraj si mysleli, že simuluje. Pomocnú ruku Megan podal až okoloidúci.

Dievčina skončila v nemocnici. Mala zlomenú holennú kosť i členok. Po operácii ju hospitalizovali. Bohužiaľ, o svoje nenarodené dieťa prišla.

Keeley H.
Zobraziť galériu (4)
Keeley H.  (Zdroj: FB/Keeley Harrison)

Keeley nakoniec priznala vinu a vzala na seba všetku zodpovednosť. Sudca to zohľadnil a Harrisonovej dal podmienku na 18 mesiacov. Udelil jej tiež zákaz vedenia vozidla na 2 roky a 180 hodín verejnoprospešných prác. „Tento incident mi zničil život. Mám strach o svoju budúcnosť. Bojím sa, ako budem fungovať v práci aj o to, či bude moja noha fungovať tak, ako má,“ povedala na súde Megan.

Viac o téme: AutoPotratPád
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu