Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Odstrašujúce VIDEO z Česka: Muža zachraňovali už po štyridsiatykrát! Hrozí mu mastná pokuta

(Zdroj: Reprofoto:Týdeník policie)

HRADEC KRÁLOVÉ - Video, ktoré zverejnila česká polícia, je skutočne odstrašujúce. Zachytáva muža poriadne pod parou, ktorý skončil zakliesnený pod autobusovou zastávkou. Záchranné zložky mu v minulosti pomáhali už v desiatkach iných situácií. No napriek všetkému sa nepoučil.

Bolo krátko pred ôsmou hodinou večer, 17. september. Českí policajti na žiadosť záchranárov smerovali na pomoc pri vyprošťovaní zjavne opitého muža v Hradci Králové. Zakliesnil sa na autobusovej zastávke a to tak nešťastne, že prítomné záchranné zložky museli napokon privolať do terénu aj hasičov. Tí demontovali časť zastávky. O prípade informoval web Týdeník policie.

Muž (51) bol intoxikovaný, nebol schopný ani len dychovej skúšky. Polícia upresnila, že v jeho prípade záchranné zložky nezasahovali po prvý raz. Malo ísť už o štyridsiaty výjazd! Po tom, čo u muža vylúčili iné zranenia, skončil na protialkoholickej záchytnej stanici. Jeho záchrana zamestnala zložky na 30 minút. Čo ho čaká? Keďže sa nepoučil, hrozí mu mastná pokuta až do výšky 10-tisíc českých korún.

Pozrite si odstrašujúce video: Takto by ste rozhodne skončiť nechceli!

Viac o téme: ČeskoZásahPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu