Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO, z ktorého tuhne krv v žilách! Na dieťatko sa rútil vlak, blesková reakcia rušňovodiča

(Zdroj: reprofoto/newsflare.com)

BUENOS AIRES - Tak tomu sa povie z pekla šťastie! Rušňovodič Damián Solari zabránil tragédii skutočne v poslednej chvíli. V momente, keď uvidel na koľajniciach opustené dieťa, ani na chvíľu nezaváhal a konal. Situáciu zachytili kamery.

Udalosť sa odohrala ešte 15. septembra v Argentíne. Kamerové záznamy dokazujú, že dieťa sa pohybovalo na nebezpečnom mieste bez akéhokoľvek dozoru. Rušňovodič našťastie stihol ubrzdiť ťažký stroj, proti ktorému by malý človiečik nemal žiadnu šancu. O prípade informovali viaceré médiá, medzi nimi aj web newsflare.com.

Podľa medializovaných informácií sa v ohrození ocitlo len trojročné dieťa. Miesto má byť oplotené, aby sa takéto situácie nestávali, no nemenovaný zdroj sa vyjadril, že vandali niektoré časti plotu poškodili. Maloletý sa teda pravdepodobne zatúlal presne tam, kam nemal. Ihneď po mrazivej scéne sa ho ujali dospelí.

Rušňovodič si svojim bleskovým reflexom vyslúžil obrovskú pochvalu. Jeho hrdinský čin ocenil aj prezident argentínskych železníc. Pozrite si zábery, z ktorých tuhne krv v žilách.

Viac o téme: DieťaVlakArgentína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu