Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrôzostrašná nehoda štvorčlennej slovenskej rodiny: VIDEO Cesta z Chorvátska sa zmenila na horor, z auta ostal vrak

Slovenská rodina havarovala na ceste z Chorvátska
Slovenská rodina havarovala na ceste z Chorvátska (Zdroj: 112 Press)

SZOMBATHELYI – Štvorčlenná slovenská rodina sa vybrala autom do Chorvátska. Na ceste z dovolenky však došlo k obrovskému nešťastiu. Auto so Slovákmi na vyliatom oleji z iného havarovaného vozidla dostalo šmyk a stalo sa neovládateľné. Nasledoval náraz, po ktorom sa auto prevrátilo.

Slovenská rodina vracajúca sa z Chorvátska sa viezla v lexuse. Vodič sa snažil obísť iné havarované auto nachádzajúce sa bez osvetlenia uprostred rýchlostnej cesty M86 pri západomaďarskom Szombathelyi.  

Hororová nehoda v Moskve! VIDEO Pri zrážke taxíka a Porsche sa zranili tri Slovenky

Podľa regionálneho servera Nyugat.hu v lexuse utrpelo ťažké poranenia končatín jedno dieťa. Jeho matke prišlo zle 20 minút po autonehode. Záchranári ju previezli do nemocnice sa podozrením na poškodenie stavcov. Šoférovi sa podarilo z prevráteného auta dostať von. Následne si obliekol reflexnú vestu a utekal zastaviť autá smerujúce k miestu nehody. To sa mu podarilo, čo zabránilo ešte väčšiemu nešťastiu.

Prvú nehodu utrpela mladá Maďarka krátko po polnoci z nedele na pondelok medzi Szombathelyom a obcou Vép. Tá zrejme pre únavu svojím vozidlom značky Seat narazila do zvodidla, dostala šmyk a po ďalšom náraze do zvodidla zostala s autom stáť uprostred oboch pruhov cesty pre motorové vozidlá. Zo seatu vyletel pri náraze akumulátor, preto zostalo auto neosvetlené. Vodička sa pokúsila zastaviť autá, avšak zastalo až šieste v poradí.

Vodič prichádzajúceho lexusu sa zaradil do ľavého pruhu, lebo videl v odstavnom pruhu stojace auto, neosvetlené auto uprostred cesty však zbadal na poslednú chvíľu, strhol volant v snahe vyhnúť sa zrážke, na oleji vyliatom na ceste z havarovaného auta však dostal šmyk. Narazil do ľavých zvodidiel a prevrátil sa.

Podľa servera všetci účastníci nehody mali zapnuté bezpečnostné pásy.

Viac o téme: MaďarskoAutoSlováciNehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu