Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženích mal príznaky KORONAVÍRUSU, no svadbu neodložil: Zomrel dva dni po nej! Nakazili sa desiatky hostí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BIHÁR – Softvérový inžinier z Gutugramu dva dni pred svojou svadbou začal pociťovať symptómy nového koronavírusu. Napriek tomu ale obrad neodložil a na obrade sa infikovalo zhruba sto ľudí. Ženích dva dni po tom, ako svojej vyvolenej povedal "áno", zomrel.  

Muž (30) po návrate do rodného mesta Paliganj v indickom štáte Bihár začal pociťovať symptómy koronavírusovej infekcie. Ani horúčky ho však neodradili od sobáša. Portál The Indian Express uviedol, že mladíkovu rodinu stála svadba "veľa peňazí". Jeden z príbuzných povedal, že nákazy sa nebáli.

Čítajte aj: KORONAVÍRUS si vybral obrovskú daň! Richardovi (27) zomrel otec a potom... nákaza v takmer celej rodine

Na svadbe, ktorá sa konala 15. júna, sa zišli viac ako tri stovky ľudí, pričom v Indii v tom čase platil zákaz zhromažďovania viac ako 50 osôb. Ženích si vzal lieky proti bolesti a svojej snúbenici povedal "áno".

Ženích mal príznaky KORONAVÍRUSU,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

O dva dni neskôr došlo k tragédii. Mladík zomrel, keď sa mu zhoršil zdravotný stav. Jeho najbližší nariadili kremáciu, ostane teda nejasné, či podľahol ochoreniu covid-19.

Účastníci svadby ale absolvovali testy na zistenie koronavírusu. Úrady na základe odobratých vzoriek, ktorých bolo 364, potvrdili koronavírus u vyše sto z nich. Nevesta však medzi infikovanými nebola.

V štáte Bihár tak vzniklo nové ohnisko nákazy.

Viac o téme: NákazaSvadbaCovid-19KoronavírusŠírenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu