Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Politici čelia trapasom na VIDEOčetoch: Senátorka hore bez a poslanec v slipoch!

Írsky poslanec sa vo videohovore s eurokomisárom objavil v slipoch
Írsky poslanec sa vo videohovore s eurokomisárom objavil v slipoch (Zdroj: Youtube/Eoghan Corry)

BRUSEL - Írsky poslanec Luke Ming Flanagan sa postaral o poriadny rozruch! Na videkonferencii výboru Európskeho parlamentu týkajúcej sa poľnohospodárstva sa objavil bez nohavíc. Zrejme si totiž neuvedomil, že kamera zachytila aj jeho holé nohy. Ešte väčší trapas sa podaril senátorke, ktorá zabudla vypnúť kameru a začala sa vyzliekať.

Pandémia koronavírusu ovplyvňuje nás všetkýh a nevyhýba sa ani vysokopostaveným politikom. Najnovšie na ňu "doplatil" írsky poslanec Luke Ming Flanagan. Výbor Európskeho parlamentu sa totiž z dôvodu koronavírusu konal cez videokonferenciu. Flanagan, ktorý si neuvedomil, že kamera sníma aj jeho nohy, sa postaral o poriadny trapas. 

Na videu mal totiž oblečenú len košeľu a slipy. navyše, celý čas si šúchal stehná. Problém mali aj samotní tlmočníci, ktorí Flanaganove slová prekladali, napísal denník The Irish Times.

"Dve minúty pred tým som bol v tričku. Rozhodol som sa obliecť si košeľu, aby som vyzeral slušne! To sa mi teda veľmi dobre podarilo," napísal Flanagan na Twitteri po tom, ako sa video stalo virálnym na sociálnych sieťach. Pre portál zároveň uviedol, že tieto videohovory absolvuje väčšinou zo svojej spálne, pričom má doma aj deti a manželku. "Nemyslel som si, že moje nohy budú mať taký úspech," napísal ešte na Twitteri Flanagan.

Európsky parlament počas pandémie ochorenia COVID-19 umožnil zákonodarcom pracovať z domu a vytvoril vzdialený hlasovací systém, pomocou ktorého môžu svoje hlasy odovzdať prostredníctvom e-mailu a na debatách sa zúčastňujú cez videohovory.

Nahá senátorka

O poriadny rozruch sa postarala aj senátorka Maria Lucia Micher. Tá sa počas videokonferencie, ktorej sa zúčastnili aj novinári, začala vyzliekať. 66-ročná Micher si totiž myslela, že kameru vypla. Snímky sa, samozrejme, dostali na sociálne siete. 

Senátorka sa za incident ospravedlnila, no zároveň vyhlásila, že je hrdá na voje telo a nemá sa za čo hanbiť. Dôrazne sa postavila aj proti šikane. "Som žena, ktorá má 66-rokov. Porodila som a dojčila som tri deti. Som hrdá na svoje telo a nemám sa za čo hanbiť," povedala podľa The Sun senátorka. 

Viac o téme: NahotaVideohovorírsky poslanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu