Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bizarný pokus o útek z nemocnice! Neuveriteľné, kam sa opitý lekár schoval pred policajtmi

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

DOMAŽLICE – Nočný zásah policajtov si vyžiadal incident v domažlickej nemocnici, v ktorej opitý lekár nútil robiť pacienta kliky a drepy. Doktor nakoniec utiekol na strechu budovy.

O kurióznom prípade, ktorý sa odohral z noci na pondelok v domažlickej nemocnici, informoval server Novinky.cz, ktorý sa odvoláva na denník Právo.

Muži zákona dorazili na miesto po oznámení o podozrivom správaní jedného z lekárov, ktorý mal v tom čase službu. Išlo o 39-ročného lekára na internom oddelení, ktorý sa pred policajtmi ukryl na streche budovy.  

„Začali sme úkony trestného konania pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla hovorkyňa polície Dagmar Brožová. Bližšie informácie s ohľadom na počiatočné štádium vyšetrovania neoznámila.

Ilustračná snímka
Zobraziť galériu (3)
Ilustračná snímka  (Zdroj: Getty Images)

Podľa ďalšieho zdroja zástupcovia zákona na izbe doktora objavili niekoľko fliaš s alkoholom. Šlo o lekára z Ukrajiny. V dychu mal 1,6 promile alkoholu.

Právo ďalej zistilo, že polícia dostala informácie o neštandardnom vyšetrení pacienta, ktorý prišiel v noci do nemocnice kvôli vážnym zdravotným problémom. Doktor ho mal nútiť robiť kliky a drepy. Pacienta nakoniec musela previezť sanitka do plzeňskej nemocnice.

Prípad nevyšetruje iba polícia, ale aj nemocnica. „Môžeme vylúčiť, že by došlo k poškodeniu zdravia pacienta, avšak vec stále vyšetrujeme, a preto sa k nej nebudeme podrobnejšie vyjadrovať. Do ukončenia vyšetrovania ostáva zdravotník mimo službu,“ priblížil policajný hovorca Jiří Kokoška.

Viac o téme: ČeskoPolíciaAlkoholLekárNemocnicaPacient
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu