Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Škôlkar sa začal zajakávať a pocikávať: Skrytá kamera odhalila desivú pravdu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: cctv)

MOSKVA - Z videozáznamov z bezpečnostných kamier je zrejmé, že učiteľka nasilu vtlačila dieťa do tmavého záchoda a zamkla za ním dvere. Po takomto ošetrení jedno z detí začalo v noci plakávať a výrazne koktalo, hoci predtým rozprávalo úplne normálne.

Žiačikovia elitnej materskej školy Čmeliačik sa zabávali a možno pritom trošku vyrušovali. Za trest ich opatrovateľka zamkla do tmavej toalety. Matka päťročného Arťoma, ktorý navštevuje túto škôlku, sa rozhodla celú kauzu zverejniť. Pre TV 360 uviedla, že pre toto zaobchádzanie jej syn začal v noci plakať a keď rozprával, koktal.

Arťom
Zobraziť galériu (4)
Arťom  (Zdroj: cctv)

„Zobudil sa v noci a plakal. Zrazu, z ničoho nič. Veľmi plakal. Začal sa pocikávať a najhoršie je, že sa jeho reč výrazne zhoršila. Začal silno koktať,“ povedala Svetlana šokovaná tým, čo sa stalo. Požiadala o poskytnutie videa z bezpečnostných kamier v materskej škole a na vlastné oči videla, ako bol jej syn násilne vtlačený do toalety a učiteľka za ním zamkla dvere. Žena povedala, že za mesiac jeho návštevy materskej školy zaplatila 100-tisíc rubľov. Zdá sa, že na psychológov a lekárov tiež minie veľa peňazí.V priebehu vyšetrovania sa ukázalo, že učiteľka praktizujúca takéto metódy trestu nemá pedagogické vzdelanie, ale vedenie ju nemieni prepustiť, takže tyranka pokračuje v práci. Riaditeľka materskej školy vyhlásila, že pokarhanie za takýto trestný čin je dostatočné. Po tejto konverzácii učiteľka opäť zavrela deti na záchode a Arťoma zbila.

Arťomova mama
Zobraziť galériu (4)
Arťomova mama  (Zdroj: cctv)
Teraz má jeho matka v úmysle požiadať o trestné konanie proti nej. Dúfa, že príslušníci orgánov činných v trestnom konaní vykonajú audit v inštitúcii a potom budú prepustení všetci títo „takzvaní pedagógovia“. Po incidente sa objavili správy, že rodičia začali svoje deti z tejto materskej školy odhlasovať. Okrem toho sa ukázalo, že samotná inštitúcia nemala licenciu!
Arťomova mama hovorila s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: cctv)
Už skôr sa objavili správy, že v materskej škole v Tatarstane učiteľka nakričala na dieťa, potom ho vytrhla z kruhu tancujúcich škôlkarov a vtlačila ho pod stôl. Prípad sa vyšetruje.

 

Viac o téme: ŠkôlkaMoskvaUčiteľka bez pedagogického vzdelania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu