Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálna noc v Amerike: V baroch vyčíňali dvaja strelci, hlásia štyroch mŕtvych

Streľba v klube v San Antonio Zobraziť galériu (2)
Streľba v klube v San Antonio (Zdroj: SITA/KSAT via AP)

SAN ANTONIO - Najmenej dvoch mŕtvych a päť vážne zranených zostalo v nedeľu po streľbe v hudobnom klube v meste San Antonio v americkom štáte Texas. Informovala o tom agentúra DPA. Ďalšia mrazivá správa prišla aj z Missouri. Polícia z Kansas City tvrdí, že najmenej dvaja ľudia sú mŕtvi a 15 ľudí bolo údajne zranených pri streľbe pred bar.

Priamo v klube bol zastrelený 21-ročný muž. Ďalšia osoba zomrela pri prevoze do nemocnice, informoval šéf miestnej polície William McManus. U zranených ide o návštevníkov klubu. Predpokladaný páchateľ je na úteku. 

Streľba v klube v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/KSAT via AP)

Podľa McManusa sa v čase streľby, okolo 20.00 h miestneho času, konal v klube koncert. Počas neho došlo k hádke a najmenej jedna osoba spustila streľbu. Medzi obeťami má byť aj 21-ročný mladík. Polícia zatiaľ nepozná identitu ani vek mŕtvych a zranených, respektíve páchateľa či páchateľov.

 

Ďalšia streľba pred barom otriasla pred polnocou v Missouri

V americkom Kansas City v Missouri zomreli počas inej streľby pred barom dvaja ľudia a ďalších 15 je zranených. Prípad sa stal v nedeľu krátko pred polnocou. Medzi mŕtvymi je žena, ktorú našli na parkovisku, a strelec, ktorého zabila ochranka baru.

Najmenej tri osoby sú v kritickom stave. Polícia objasnila, že páchateľ začal strieľať do ľudí čakajúcich v rade pred dverami. Jeho motív nie je známy. Bližšie informácie zatiaľ neposkytli.

Viac o téme: StreľbaKlubSan Antonio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu