Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brutálna vražda tínedžera (†17): Únos a mučenie, jeho rozrezané telo objavili na dvoch miestach

Keane Mulready-Woods bol nezvestný, našlo ho brutálne zavraždeného Zobraziť galériu (2)
Keane Mulready-Woods bol nezvestný, našlo ho brutálne zavraždeného (Zdroj: Repro foto Video dublinlive.ie, FB/An Garda Síochána)

DUBLIN - 17-ročný tínedžer Keane Mulready-Woods zmizol v nedeľu zo svojho domu v Droghede v Írsku. Vyhlásili po ňom pátranie, ktoré však nemalo šťastný koniec. Policajti oznámili rodine, že ich syn bol brutálne zavraždený. Informovali o tom írske noviny dublinlive.ie

Prežiť vlastné dieťa je to najhoršie, čo môže rodiť zažiť. O to viac zdrvujúce je to vtedy, keď sa dieťa stane obeťou brutálnej vraždy. Mladý Keane Mulready-Woods (†17) mal celý život pred sebou. Keď v nedeľu 12. januára okolo 18:00 zmizol z domu, rodina po ňom vyhlásila pátranie. Polícia im však v pondelok večer priniesla tú najhoršiu správu. Ich syna objavili brutálne zavraždeného. 

Detektívi, ktorí vyšetrujú brutálnu vraždu 17-ročného chlapca, podľa dublinských novín uvádzajú ešte hrozivejšie informácie. Podľa polície mladíka uniesli a predtým, ako ho zavraždili, ho mučili. Následne ho rozštvrtili. Detektívi v Dubline ďalej uvádzajú, že jeho časti tela boli vyhodené na dvoch rôznych miestach. Zločin označili za „brutálny útok na dieťa a je úplne neprijateľný v akejkoľvek normálnej demokratickej spoločnosti.“

Keane Mulready-Woods
Zobraziť galériu (2)
Keane Mulready-Woods  (Zdroj: FB/An Garda Síochána)

Ľudské časti tela 17-ročného mladíka našla v športovej taške v pondelok večer skupina tínedžerov na sídlisku v Coolocku v Dubline. V stredu ráno boli dublinskí hasiči povolaní do horiaceho auta v Drumcondre, kde našli ďalšie časti tela. Forenzní vyšetrovalia v Írsku potvrdilo, že „ľudské pozostatky“ objavené v pondelok večer na sídlisku boli pozostatkami Keanea Mulready-Woodsa. Pozostatky nájdené v horiacom aute tiež patria zavraždenému tínedžerovi, potvrdili vyšetrovatelia.

Vyšetrovatelia pracujú s viacerými správami

"Je dôležité si uvedomiť, že Keane bola dieťa, malý chlapec, ktorý sa snažil nájsť cestu v živote, teraz prišiel o život a jeho rodina prišla o svojho milovaného syna a brata," uvádzajú detektívi. Vyšetrovatelia pracujú so správami, že sa Keane mal stretnúť s dvoma mužmi, ktorých spoznal len niekoľko hodín predtým, ako bol zavraždený.

Ďalej uviedli, že vražda s najväčšou pravdepodobnosťou súvisí s pretrvávajúcim sporom medzi dvoma zločineckými gangmi v meste Drogheda, ktoré si doteraz vyžiadali tri životy. Vyšetrovatelia však nemajú žiadne vysvetlenie, prečo bolo tínedžerovo telo rozrezané a ponechané na rôznych miestach.

Detektívi tiež označujú za hlavného podozrivého z brutálnej vraždy psychotického dublinského zločinca, ktorý bol nedávno prepustený z väzby. Podľa ich zdroja by bol takejto brutality schopný jedine on.

Tínedžerova rodina je správou o vražde zdrvená. „V mojom živote si taký výnimočný, že viem, že nikto iný nebude schopný ťa nahradiť," uviedla Courtney Mulready. „Lietaj vysoko, bol si jediný svojho druhu! Najlepším pretekárskym jazdcom v Droghede!," vyznala sa Kelly Mulready.

Viac o téme: VraždaúnosDublinKeane Mulready-Woods
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu