Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Diabolská matka (21) na FOTO: Dcérku (†3) nechala doma týždeň zomierať, ona sa zabávala na párty

Maria Plyonkina s dcérkou Kristinou v roku 2017 Zobraziť galériu (3)
Maria Plyonkina s dcérkou Kristinou v roku 2017 (Zdroj: Instagram/Мария Пленкина)

MOSKVA - Toto predýchate len ťažko! Ruskom vlani otriasol hrozný prípad, ktorý šokoval celú verejnosť. Matka opustila svoj domov a týždeň sa zabávala na párty, pričom doma nechala samu svoju malú dcérku, ktorá to neprežila. Informoval o tom britský Daily Mail.

21-ročná Maria Plyonkina sa dopustila neodpustiteľného činu. Ako informoval Dailymail, odišla od svojej dcérky Kristiny (†3), aby sa šla zabávať na týždennú párty. Všetko sa to odohralo v ruskom Kirove.

Dcérku nechala samu v byte, kde jej nechala len malé množstvo jedla, a to trochu jogurtu, kuracieho mäsa a párkov. Kristina mala taký hlad, že sa dokonca pokúsila jesť prací prášok. Jej bezvládne telo objavila až 47-ročná babička, keď prišla do bytu zaželať svojej vnučke tretie narodeniny.

Všetko sa to odohralo takmer pred rokom. Matke, ktorú susedia označili za „diabla“, hrozí osem až dvadsať rokov väzenia za krutú vraždu svojho dieťaťa. Vyšetrovanie „vraždy s extrémnou krutosťou“ preukázalo, že Maria Plyonkina zamkla svoju dcéru v byte od 13. februára a vrátila sa až 20. februára 2019.

Psychiatri zistili, že bola „pri rozume“ a „si plne uvedomovala svoje činy“. Maria povedala kamarátke Anastasie Kurpine, s ktorou sa ten týždeň zabávala, že o Kristinu sa stará kamarát. Podľa kamarátky Maria počas toho týždňa denne navštevovala nočné kluby, kaviarne a pila alkohol. Krátko pred jej týždenným útekom od malej dcérky sa rozišla so svojim priateľom. 

Maria Plyonkina
Zobraziť galériu (3)
Maria Plyonkina  (Zdroj: Instagram/Мария Пленкина)

Mária sa na súde k vražde priznala, pričom uviedla, že Kristinu nezamýšľala zabiť. Neuvedomujúc si očividne absurdnosť svojich slov povedala, že nechala pre svoje 3-ročné dieťa jedlo. Na pojednávaní s plačom vyhlásila: „Nikdy som nechcela, aby zomrela.“ 

Klamala mi, tvrdí babička

Rozrušená babička dieťaťa vyhlásila, že sa o dieťa mohla starať. Stačilo, aby jej dcéra Maria povedala, že odchádza. „Klamala mi, že je všetko v poriadku,“ povedala. "Klamala všetkým." Ako ďalej dodala, nikdy si nemyslela, že by jej dcéra Maria mohla robiť také veci. 

"Keby som len zistila, že niečo nie je v poriadku, vzala by som si dievča ku mne," tvrdí babička. Ako na záver dodala, "ukázalo sa, že som svoju dcéru úplne nepoznala."

Viac o téme: Rusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu