Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ľudia šalejú z toho, čo si princ Charles dovolil voči Trumpovi: VIDEO, ktoré baví svet

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/amazing vids)

LONDÝN - Užívatelia na sociálnych sieťach v týchto dňoch vo veľkom riešia gesto britského princa Charlesa, ktoré si neodpustil počas slávnostnej recepcie usporiadanej pri príležitosti 70. výročia založenia NATO. Zdá sa totiž, že ukázal prostredník americkému prezidentovi Donaldovi Trumpovi, akoby mu tým chcel naznačiť, čo si o ňom myslí.

Kráľovná Alžbeta II. hostila tento týždeň predstaviteľov členských krajín NATO na slávnostnom galavečere. Všetkých hostí privítala osobne spoločne so svojím synom, následníkom trónu princom Charlesom, a jeho manželkou Camillou. Na recepcii sa objavil aj Donald Trump a jeho žena Melania. A práve v momente, keď si s ním mal princ z Walesu potriasť rukou, si ten prostredníkom poškriabal tvár. 

Ľudia šalejú z toho,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/amazing vids)

Ako tri drahokamy na recepcii v paláci! FOTO Čaputová zažiarila po boku kráľovského dua

Podľa mnohých užívateľov tak Charles týmto gestom vyjadril len to, čo si celý čas o americkom prezidentovi myslí. "Gesto princa Charlesa zjednotilo ľudí po celom svete," napísal jeden. "Nech žije budúci kráľ!" podotkol ďalší. Iný zas, naopak, poznamenal, či bolo, napriek tomu, že Trumpa za jeho názory mnohí odsudzujú, naozaj nutné, aby mu princ ukázal vulgárne gesto. 

Ešte pred recepciou absolvoval kráľovský pár s Trumpovcami spoločný obed v londýnskej rezidencii Clarence House. Ak sa to vôbec obedom dá nazvať, pretože podľa magazínu Vanity Fair trval len úbohých pätnásť minút a prezidentský pár okrem toho ešte aj hodinu meškal. 

Viac o téme: NatoPrinc charlesDonald trumpRecepciaKráľovná alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu