Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Láska cez internet sa zmenila na horor: Češka sa išla vydávať do Talianska, čakalo ju 11 dní pekla

Sedím si na cudzom Porsche a je mi dobre Zobraziť galériu (4)
Sedím si na cudzom Porsche a je mi dobre (Zdroj: FB/M. S.)

TRIBANO – Príbeh Češky (22) sa začal takmer ako rozprávka: svoju spriaznenú dušu, mladého muža našla na sociálnych sieťach a rok s ním udržiavala vzťah iba cez internet. Peklo sa začalo, keď za ním pred dvoma týždňami pricestovala do Talianska, kde žil.

Petra Chiebuku (26), ako si nigérijský žiadateľ o azyl hovoril, spoznala Češka prostredníctvom facebooku. Rok si s ním písala, kým sa pred 14 dňami rozhodla za ním prísť do talianskeho Tribana pri Padove, kde v tom čase žil. Muž jej totiž ponúkol manželstvo.

Lenže namiesto milujúceho partnera na ňu čakal netvor. Nigérijčan býval v azylovom dome pre utečencov. Češku uväznil v byte a začal ju fyzicky týrať a sexuálne zneužívať. Po pár dňoch jej vzal 50-tisíc českých korún (necelých dvetisíc eur). Nezdráhal sa ju fackať ani biť päsťami.

Láska cez internet sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/M. S.)
Nočná mora pre ženu sa skončila v sobotu, keď sa jej podarilo získať telefón a cez whatsapp požiadať kamaráta z Francúzska o pomoc. Ten ihneď kontaktoval políciu, ktorá o pár minút dorazila na miesto. V byte skutočne našli mladú Češku, ktorá nakoniec skončila v nemocnici. 
Láska cez internet sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/M. S.)
Policajti jej trýzniteľa, ktorý sa na sociálnych sieťach chválil drahými autami i luxusným oblečením, zadržali. Vyšetrujú však aj jeho spolubývajúcich, ktorí o žene v byte údajne ani netušili. Podobne to je i v prípade zamestnancov recepcie v dome, kde k otrasným udalostiam došlo. Za celých desať dní nikto nepočul ani nevidel nič podozrivé.

O tom, že osud mladej ženy nie je Talianom ľahostajný, svedčí fakt, že jej príbeh zdieľal na svojom facebooku aj sám taliansky expremiér Matteo Salvini.

Láska cez internet sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/M. S.)

Viac o téme: Azylový domInternet Sexuálna otrokyňaČeškaMigrantChiebukaTribano
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu