Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pavlína (†38) odišla do Egypta: O pár dní ju našli mŕtvu v apartmáne, mrazivé slová jej sestry

Češka bola nájdená mŕtva vo svojom apartmáne v Hurgade.
Češka bola nájdená mŕtva vo svojom apartmáne v Hurgade. (Zdroj: Go Found Me)

HURGADA/PRAHA – Pavlínino bezduché telo bolo objavené v apartmáne v egyptskej Hurgade. Češka tam zomrela minulý týždeň a jej sestra sa usiluje zabezpečiť prepravu jej tela do Česka, na čo jej chýbajú peniaze.

Pavlína Š. (38) odcestovala do Egypta v júni tohto roka. V Hurgade vlastnila apartmán. „Chcela tam žiť a nájsť si prácu, do Česka sa už neplánovala vrátiť,“ povedala pre televíziu Nova jej sestra Dana.

Pri Pavlíninom tele, ktoré objavili v jej apartmáne zrejme niekoľko dní po smrti, vraj ležali lieky proti depresiám. Dana už pozná výsledky pitvy. Podľa nich sa jej sestra predávkovala. „Zlyhalo jej srdce. Nevydržalo všetky tie lieky,“ povedala žena. „V živote jej ublížilo naozaj veľa ľudí,“ dodala Dana, ktorá si myslí, že to mohol byť jeden z dôvodov, prečo si Pavlína vzala život.

Na snímke Pavlína (vľavo) a jej sestra Dana (vpravo).
Zobraziť galériu (1)
Na snímke Pavlína (vľavo) a jej sestra Dana (vpravo).  (Zdroj: Go Found Me)

„Môžeme potvrdiť úmrtie českej občianky v Egypte. Zastupiteľský úrad je v kontakte s jej rodinou, ktorej poskytuje pomoc,“ potvrdila televízii hovorkyňa ministerstva zahraničia Zuzana Štíchová.

Danu v súčasnosti trápi, ako previezť telo milovanej sestry do Česka, lebo Pavlína údajne nemala nijaké poistenie. Prevoz tela do vlasti vyjde na 4500 eur. „Veľmi všetkých prosím o pomoc. Chcem sa so svojou sestrou naposledy rozlúčiť,“ dodala Dana, ktorá založila finančnú zbierku.

Viac o téme: EgyptLiekySmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu