Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Xénia (†27) predávala auto: VIDEO Horor na schôdzke s kupcom, našli ju mŕtvu v kanáli

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/NTV)

MOSKVA - Iba 27-ročná Xénia Katorginovová je najnovšou obeťou zločineckých gangov v Rusku, ktoré sa pravdepodobne zameriavajú na ženy, ktoré kupujú alebo predávajú autá. Po minulom štvrtku, keď mala naplánované stretnúť sa s kupcom, zostala nezvestná. Jej telo nakoniec našli v kanáli na odľahlom mieste v Jekaterinburgu. Polícia už z jej vraždy obvinila dvoch mužov a jednu ženu.

Des na sídlisku v Rusku: Deti sa hrali pred panelákom, keď na zem dopadla odseknutá hlava striptérky (†19)

Podľa portálu mirror.co.uk, ktorý sa odvoláva na správy z ruských médií, Xénia ponúkala v inzeráte svoje Audi Q5 za 780-tisíc rubľov (cca 6730 eur). Peniaze chcela použiť na splatenie pôžičiek v nádeji, že si splní svoj sen a kúpi si byt, v ktorom by mohla vychovovávať svoju deväťročnú dcéru, ktorá doteraz bývala hlavne so starou mamou. Po stretnutí s potenciálnym kupcom sa však už domov nevrátila.

Xénia (†27) predávala auto:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/NTV)

Páchatelia ju zavraždili, auto zobrali a predali ho inému mužovi. Ten keď uvidel správy o Xéniinom zmiznutí a rozsiahlom pátraní, uvedomil si, že bol zatiahnutý do podvodu s kradnutým vozidlom. Následne zavolal políciu. Ako predajkyňa v tomto prípade vystupovala žena, ktorá sa na obeť podobala a mala jej doklad totožnosti, ktorý Xénii vzali.

Xénia (†27) predávala auto:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/NTV)

Polícia zadržala ako podozrivých z vraždy Marata Ahmetvalieva (42), Michaila Fedoroviča (29) a nemenovanú ženu - spolupáchateľku (31). Na videu vidno, ako jeden z nich bol privezený za asistencie polície na miesto činu, kde došlo k rekonštrukcii, ako bol zločin spáchaný.

Xénia (†27) predávala auto:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/E1.RU - резервный канал)

Polícia eviduje viacero prípadov vrážd žien spojených s predajom či kúpou auta. Minulý mesiac obchodníčka s kryptomenami Natalia Ustinovová (†36) odviedla svoje dve deti do školy v Novosibirsku, vzala si taxík a išla si kúpiť nové auto. Taktiež ju odvtedy nikto nevidel a bolo spustené pátranie, do ktorého boli zapojení nielen policajti, ale aj dobrovoľníci. O tri týždne neskôr blízko adresy, na ktorú sa mala dostaviť, našli jej brutálne znetvorené telo. Podľa správ mala pri sebe v hotovosti veľkú sumu peňazí. Páchatelia spravodlivosti zatiaľ unikajú.

Irina Sinelnikovová (†34) z Berdska, tiež matka dvoch detí, navštívila tento rok potenciálneho kupca s cieľom predať svoj Peugeot 407. Aj pod ňou sa akoby zľahla zem a začalo sa pátranie. Vrahovia ju najprv paralyzovali elektrickým šokom, potom ju uškrtili a telo pohodili v regióne Kemerovo. Jej auto okamžite predali za v prepočte 2070 eur. V tomto prípade boli zadržaní dvaja podozriví, Stanislav Belousov a Dmitrij Fursov, ktorí sa budú pred súdom zodpovedať za vraždu.

Ruská polícia tvrdí, že došlo k mnohým ďalším podobným prípadom a hovorí o alarmujúcom novom trende, kedy ženy riskujú svoje životy. Prostrednícvom médií boli varované, aby sa vyhýbali súkromnému predaju či kúpe auta. Ak už chcú uskutočniť takýto obchod, nemali by na stretnutie chodiť samy. Okrem toho, mali by si vyberať miesta, ktoré sú pod dohľadom bezpečnostných kamier a nie niekde v odľahlých priemyslených zónach. Najrozumnejšie je však využiť služby overených predajcov.

Viac o téme: PredajAutoKúpaVraždaRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu