Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tereza po veľkom sklamaní vážne ochorela! Väzenský lekár jej zakázal úplné samozrejmosti

Tereza po vynesení rozsudku. Zobraziť galériu (2)
Tereza po vynesení rozsudku. (Zdroj: Profimedia)

LÁHAUR – Pašeráčku Terezu (23) znova zradilo zdravie. Jej ochorenie je podľa pakistanského novinára teraz natoľko vážne, že v noci nemôže ani spať. Väzenský lekár jej zakázal piť studenú vodu a kúpať sa.

Terezu zasiahla ďalšia rana v podobe choroby. Tá ju skolila po tom, čo sa pred začiatkom pojednávania, ktoré sa malo konať 7. októbra, dozvedela, že bolo odročené na neurčito.

Tereza H.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/faisalsatti)

„Terezu bolí v krku a má horúčku. Začala sa vyhýbať väzenskému jedlu a z miestnej nemocnice dostala na chorobu lieky,“ opísal Češkinu situáciu pakistanský novinár Aršád Alí, ktorý má v tamojšej base svoje zdroje.


Čítajte aj: Zdrvujúca správa pre Terezu! Už sa videla doma, keď prišla rana: Nepomohli jej ani modlitby


Blondínka vraj kvôli chorobe nemôže v noci ani spať. Väzenský lekár sa domnieva, že Terezu skolili zmeny v počasí. „Zakázali jej piť studenú vodu a kúpať sa. Spoluväzenkyne sa začali starať o jej zdravie,“ povedal Aršád Alí. Novinár tiež dodal, že Češka od minulého týždňa ani nechodí na vychádzky.      

Skoro 9-ročný trest za pašeráctvo drog

Terezu Hlůškovú z Českej republiky zadržali pakistanskí colníci na letisku v Láhaure vlani 10. januára. V jej kufri bolo objavených takmer 9 kíl heroínu, ktorý bol ukrytý v dvojitom dne jej kufra.

Češka od svojho zadržania trvá na svojej nevine. Sudcu o nej ale nepresvedčila. Tamojší súd ju poslal na osem rokov a osem mesiacov do väzby. Rozsudok je neprávoplatný. Odvolací súd bol v októbri 2019 odročený na neurčito.      

Viac o téme: PakistanTerezaDrogyPašovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu