Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brutálna vražda trojmesačného bábätka v Brne: FOTO Zabiť ho mala vlastná matka, telo bolo v aute

Vražda bábätka v Brne. Zobraziť galériu (2)
Vražda bábätka v Brne. (Zdroj: Reprofoto/Tv Prima)

BRNO – Na parkovisku za čerpacou stanicou na ulici Hněvkovského v Brne sa v jednom zo zaparkovaných áut našlo zavraždené dieťa. Malo len tri mesiace. Vražda bola podľa juhomoravských kriminalistov tak brutálna, že mali čo robiť, aby držali svoje emócie pod kontrolou. Bábätko uvideli v kaluži vlastnej krvi a na prvý pohľad im bolo jasné, že už mu niet pomoci.

Dieťa mala zavraždiť jeho 21-ročná matka. Mladá žena už sedí v policajnej cele a je veľmi pravdepodobné, že v nasledujúcich hodinách pôjde do väzby. Čo ju k tak ohavnému činu viedlo, je nateraz nejasné. „Naši zdravotníci boli na mieste, došlo tam k úmrtiu dojčaťa, a to ešte pred naším príchodom. Už sme bábätku nemohli pomôcť,“ povedala televízii hovorkyňa záchranárov Michaela Bothová.

Vražda batoľaťa v Brne.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/Tv Prima)

O tragédii informovala televízia Prima. Podozrivá žena sa mala pohybovať v okolí osôb bez domova. Zatiaľ nie je známe ani to, či s dieťaťom v aute prespávala, alebo len na parkovisku pumpy zastavila.

Vražda batoľaťa v Brne.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/Tv Prima)

V prípade, že jej bude preukázaná vina, hrozí jej trest odňatia slobody až na 20 rokov, vylúčený nie je ani výnimočný trest.

Viac o téme: DieťaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu