Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nikol (†23) milovala autá a svojho synčeka: FOTO Desivé detaily jej smrti, priatelia si ju uctia obrovským gestom

Nikol údajne spáchala samovraždu. Zobraziť galériu (6)
Nikol údajne spáchala samovraždu. (Zdroj: FB/Girlswithcars_)

BRANDÝS NAD LABEM – Autá boli jej vášňou. Nikolinu smrť oplakávajú jej príbuzní a množstvo priateľov. Tí organizujú na jej počesť spanilú jazdu. Podľa polície spáchala samovraždu. Jej priateľ a otec dieťaťa ju našiel obesenú sa na slúchadlách.

Mladá matka bola nájdená mŕtva na konci augusta. Verziu polície, že sa obesila na slúchadlách, potvrdili aj jej príbuzní a kamaráti.

Polícia je na informácie o prípade skúpa. „Mali sme oznámené úmrtie ženy. Bola nariadená pitva, aby sa zistil spôsob smrti. S najväčšou pravdepodobnosťou si žena vzala život sama,“ uviedla policajná hovorkyňa Vlasta Suchánková. Bezuché telo dievčiny objavil jej partner a otec chlapca, ktorého po sebe zanechala. Muž tragickú smrť svojej polovičky oznámil na Facebooku.

Chlapček bude vyrastať bez mamy.
Zobraziť galériu (6)
Chlapček bude vyrastať bez mamy.  (Zdroj: FB/Nikol M.)

Pietna jazda za Nikol

Nikol bola súčasťou partie automobilových nadšencov. Tí 14.9. na jej počesť plánujú spanilú jazdu. Z Prahy vyrážajú o piatej podvečer. Namierené majú do Brandýsa nad Labem, odkiaľ Nikol pochádzala. „Je to strašná rana, ale týmto ste mi spravili veľkú radosť,“ napísala Nikolina mama. „Niekde tam medzi hviezdami si. Túto spanilú jazdu si zaslúžiš. Bola si super dievča. Nikdy nezabudneme, veľmi nám chýbaš. Verím, že v tej kolóne budeš s nami,“ uviedla kamarátka nebohej.

Nikol údajne spáchala samovraždu.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Girlswithcars_)

Nikolini blízki sú zdrvení

„Na slúchadlách u mňa v izbe,“ napísala na sociálnej sieti príbuzná zosnulej, ktorá tak reagovala na množstvo otázok, čo presne sa vlastne stalo. „Ešte som ju videla dve hodiny predtým sa smiať. Nikto toto nečakal,“ dodala. Nikolina mama teraz nevie, čo si bez nej počne. „Ďakujem ešte raz všetkým, čo ste moju dcérušku poznali a milovali. Spomínajte, prosím, len v dobrom,“ napísala.    

Nikol údajne spáchala samovraždu.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Nikol M.)

Zo slov dievčininej priateľky vyplýva, že šlo o skrat. „Toto muselo byť z minúty na minútu, v nejakom veľmi vážnom afekte, kedy bola na úplnom dne,“ myslí si jej kamarátka. „Veľmi tu chýbaš. Tvoj večný úsmev a tvoja bláznivosť,“ napísala Lenka. „Ďakujem, že som ťa mohla spoznať a prežiť s tebou časť života, keď sme si boli obrovskou oporou a v určitých chvíľach sme mali len jedna druhú. Časy, na ktoré nikdy nezabudnem,“ okomentovala Katka.

Nikol údajne spáchala samovraždu.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Nikol M.)

„Nikolka. Pamätám si ťa ako veselé dievča, ktoré vedelo vykúzliť okolo seba úsmev. V mojom srdci si ťa tak už zachovám. Teraz už ťa nič neťaží. Odpočívaj v pokoji, zlatíčko,“ doložila Eli. O prípade ako prvá informovala česká televízia Nova

Viac o téme: NikolSamovraždaBrandýs nad Labem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu