Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stredoškoláčka tajne porodila: VIDEO Dcérku mala pochovať zaživa na záhrade rodičovského domu

Brooke Skylarová Richardsonová
Brooke Skylarová Richardsonová (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

OHIO - Brooke Skylarová Richardsonová (20) sa v utorok postavila pred súd v Ohiu. Dvadsaťročná žena bola obvinená z vraždy svojej novonarodenej dcéry, zo zneužívania mŕtveho tela, z manipulácie s dôkazmi a ohrozenia dieťaťa.

Vyšetrovatelia tvrdia, že malé dievčatko zomrelo po tom, čo utrpelo niekoľko úderov do oblasti hlavy. Telo bolo následne zakopané do zeme. V prípade, že Richardsonová bude uznaná vinnou, vo väzení môže stráviť zvyšok života.  

Keď mala obvinená 17 rokov, nechcene otehotnela. Len čo dievčatko priviedla na svet, podľa vyšetrovateľov sa ho rozhodla zbaviť obzvlášť drastickým spôsobom. V júli 2017 objavila polícia na záhrade domu, v ktorom žila, pozostatky novonarodeného dieťaťa.

Podľa doterajších zistení bolo bábätko v čase, keď ho jeho matka zahrabávala pod zem, stále nažive. Sudca tento čin označil ako extrémne násilným a drsným. Obvinená trvá na svojej nevine.


Čítajte aj: Češku Petru odsúdili na 30 rokov za vraždu: Lístok na slobodu! Porodila chlapčeka, otec je neznámy


Prokurátori tvrdia, že odvtedy, čo sa Richardsonová dozvedela, že je v druhom stave, sa už u lekára neukázala. Počas celého tehotenstva všetky lekárske prehliadky ignorovala.

Richardsonovej právnici opakovane pripustili, že obvinená pochovala pozostatky dieťaťa na záhrade svojich rodičov, no podotýkajú, že tak učinila až po tom, ako porodila mŕtve dieťa. Tínedžerka vraj nevedela, čo s pozostatkami urobiť. Súdni lekári ale tvrdia niečo iné. Podľa nich sa dievčatko narodilo živé.

Viac o téme: DieťaVraždaPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu