Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dohra škandálu na Bali: Český pár, ktorý natočil VIDEO s odhaleným zadkom, podstúpil očistný obrad

Česká dvojica sa zúčastnila očistného rituálu. Zobraziť galériu (3)
Česká dvojica sa zúčastnila očistného rituálu. (Zdroj: profimedia.sk)

JAKARTA - Párik českých turistov vo štvrtok na indonézskom ostrove Bali podstúpil očistný obrad potom, čo sa minulý týždeň dopustil znesvätenia, keď muž pokropil svojej partnerke holé pozadie "pre šťastie" posvätnou vodou vyvierajúcou v komplexe hinduistického chrámu. Ich správanie vyvolalo značnú nevôľu a úrady pohrozili vyhostením všetkým nevhodne sa správajúcim turistom.

Medzinárodná hanba! Češka natočila na dovolenke na Bali VIDEO so zadkom, kritika za svätokrádež

Česká fitness trénerka a influencerka Sabina Doležalová a jej partner Zdeněk Slouka si vzali tradičný odev a tmavé okuliare, keď so zopätými rukami pokľakli počas očistnej ceremónie vedenej hinduistickým kňazom, napísal denník Jakarta Post.

"Som rád, že sme mali príležitosť očistiť toto miesto. Chcel by som poďakovať všetkým obyvateľom Bali, ktorí k nám boli veľmi milí," povedal Slouka agentúre AFP po skončení obradu. "Je nám to veľmi ľúto," dodala jeho priateľka. "Dúfame, že už nikto nič podobné neurobí."

Dohra škandálu na Bali:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na českú dvojicu sa zniesla vlna kritiky po tom, čo si natáčali na video, ako Slouka strieka vodu na odhalený zadok Doležalovej, ktorá si zdvihla sukňu. Keď sa tieto zábery objavili na internete, varoval guvernér turisticky hojne navštevovaného Bali, že všetci nevychovaní návštevníci budú odteraz vyhostení.

Dohra škandálu na Bali:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/aryawedakarna)

"Ak sa tu budú v budúcnosti správať turisti týmto spôsobom, rovno ich pošleme domov. Toto je posledné varovanie," dodal.

Okrem samotného videa pobúrili divákov aj slová autorky, ktorá dvojicu natáčala na mobilný telefón. "Tak šup, Sabinko, musíš sa umyť svätenou vodou, šupky... aby nám tá frn*a slúžila až do smrti," komentovala priebeh kropenia pozadia.

Viac o téme: ChrámSvätená vodaObraZadok BaliSabina Doležalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu