Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena chcela stráviť víkend s manželom v horách: FOTO Zúfalý boj o život a štvordňová nočná mora

Sheryl Powellová Zobraziť galériu (5)
Sheryl Powellová (Zdroj: FB/Greg Powell)

SACRAMENTO - Šesťdesiatročná Američanka Sheryl Powellová sa tešila na víkend so svojím manželom Johnom, ktorý plánovali stráviť v kalifornských Bielych horách. Nakoniec však musela turistka unikať pred neznámym ozbrojeným mužom, ktorý sa jej začal vyhrážať znásilnením. Pri zúfalom úteku sa stratila a štyri dni strávila potulkami drsnou krajinou, kým ju nakoniec záchranári našli. Nočná mora tak našťastie mala dobrý koniec.

Turista sa dva dni po svadbe topil v mori: FOTO Neuveriteľná záchrana muža (45) z pazúrov smrti

Sheryl podľa portálu mirror.co.uk uviedla, že sa v piatok 12. júla s manželom chystali založiť tábor v kempe Grandview. Neďaleko odtiaľ k nej vraj podišiel plešatý opálený muž a tvrdil, že najprv nožom zabije jej domáceho miláčika, ak neposlúchne jeho pokyny. Ak sa mu nepodvolí, potom ho použije aj na ňu. Chytil ju za ľavé zápästie a spôsobil jej odreniny.

Žena chcela stráviť víkend
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Greg Powell)

Žena neváhala a začala spolu so svojím psíkom Miley utekať dolu kopcom, aby si zachránila život. Manžel spozoroval, čo sa deje a kričal, no už nedokázal zasiahnuť. Muž ju síce prenasledoval, ale podarilo sa jej ho striasť. Na chvíľu si síce mohla vydýchnuť, ale zistila, že počas behu stratila orientáciu a nevie, kde je. Netušila, kde sa nachádza tábor a jej manžel.

Žena chcela stráviť víkend
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Greg Powell)

Keď sa Sheryl nevracala, boli zalarmované záchranné tímy, ktoré po nej pátrali. Snažila sa mávať na vrtuľník, ale bol príliš ďaleko, aby si ju všimol a skúsená turistka už začala strácať nádej. Aby sa udržala pri živote, pila stojatú vodu a jedla plody kaktusu. Silu jej vraj dodávalo aj pomyslenie, že sa musí postarať o svojho psa. 

Žena chcela stráviť víkend
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Greg Powell)

Práve Miley nakoniec zachránil svojej pani život. Na štvrtý deň jeho brechanie upozornilo záchranárov a tí vyčerpanú ženu prepravili do nemocnice. Lekárska prehliadka neodhalila žiadne vážne zdravotné problémy, a tak sa mohla Sheryl čoskoro vrátiť domov k svojej rodine.

Žena chcela stráviť víkend
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB/Greg Powell)

Jej dcéra Farrah urobila zábery svojej mamy na nemocničnom lôžku, kde je obklopená svojimi najbližšími: "JE NAŽIVE!!! Toto je najšťastnejší deň nášho života. Nevieme, ako sa vám všetkým poďakovať." Syn Greg taktiež zverejnil na sociálnej sieti emotívny odkaz o tom, aká je jeho mama úžasná bytosť. Jej prvé nezištné slová totiž boli, ako ju mrzí, že sa o ňu museli takto strachovať.

Viac o téme: HoryStratenáKaliforniaSheryl Powell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu