Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Desivý moment v zábavnom parku: VIDEO Z atrakcie vražedný nástroj, vzduchom lietali krvavé telá

(Zdroj: YouTube)

NAÍ DILLÍ – Hrozné video zachytil náhodný divák v zábavnom parku Kankaria v indickom meste Ahmadábad, oblasť Gujurat. Jazda na takzvanom kyvadle v zábavnom parku, sprevádzaná očakávaním zábavy bola zrazu prerušená ako v horore.

Hrubá tyč nesúca kabínu s ľuďmi náhle praskla, zlomila sa a kabína sa z výšky desiatok metrov zrútila na zem. Všetkých 29 ľudí sa zranilo, z toho dvaja veľmi vážne. Návštevníci parku sa ihneď po incidente zúfalo pokúšali pomôcť zakrvaveným obetiam, ktoré kričali o pomoc, mnohí z nich boli stále uväznení na svojich miestach pre pokrivenú konštrukciu kabíny.

Našťastie medzi nimi neboli nijaké deti, lebo táto atrakcia je určená len pre dospelých. Hovorca miestnej polície Vijay Nehra uviedol: „Bolo nariadené vyšetrovanie. Polícia spolu s forenzným tímom dorazila na miesto, aby zistila príčiny nehody.“ Starosta Ahmedabádu Bijal Patel povedal, že do nemocnice previezli 29 ľudí, z ktorých dvaja zomreli napriek okamžitej lekárskej starostlivosti.

Podľa hovorcu hasičského zboru má kabína 32 miest. Prečo sa nosná tyč rozpadla, je teraz predmetom vyšetrovania v laboratóriu forenznej vedy. Radkyňa Baddrudin Sheikh z politickej strany Národného kongresu Indie obvinila vládnucu stranu Bharatiya Janata (BJP), pričom povedala: „Vládnuca BJP nedokázala zabezpečiť pravidelnú starostlivosť”.

Starosta Patel na to reagoval že sa uskutoční vyšetrovanie, aby zistili, čo sa presne stalo, a čoskoro podniknú kroky proti osobám zodpovedným za nešťastie. Úrady tragédiu intenzívne vyšetrujú.

Viac o téme: ObeteKrvZábavný parkAtrakciaIndia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu