Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Horor v Kaprune! Kočiar s bábätkom sa zrútil z 80-metrového svahu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

KAPRUN - Otec s 16-mesačnou dcérkou zažili nočnú moru na výlete v salzburskom Kaprune. Pri vychádzke sa dieťa v kočiariku zrútilo z 80-metrového svahu. Celý incident sa skončil priam neuveriteľne a zázračne.

Celej dramatickej situácii predchádzal fakt, že muž, ktorý pochádza zo severného Porýnia-Vestfálska, sa rozhodol že so svojou malou dcérou podnikne výlet na svah Maiskogel v Kaprune. Na prípad upozornil portál zahraničného týždenníka Focus. Jeho ratolesť bola v kočiariku, s ktorým jej otec na výlet vyrazil. Pri výstupe sa dostali až na plochu, kde sa pasú zvieratá. Tie bývajú zvyčajne obkolesené elektrickým plotom a ani táto nebola výnimkou.

Chvíľa, keď sa všetko zmenilo

Pri tom, ako sa muž snažil plot podísť sa mu kočiarik vyšmykol z ruky a rozbehol sa smerom ku svahu. Jeho rýchlosť sa s každým ďalším metrom nezadržateľne zvyšovala. Muž, v urputnej snahe dohnať valiaci sa kočiarik s dieťaťom, mal čo robiť. Napokon ho dostihol, no snaha ubrzdiť ho nestačila. Otec sa spolu s kočiarom, v ktorom bola jeho malá dcérka, zrútili z 80 metrov vysokého svahu.

Horor v Kaprune! Kočiar
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Obaja môžu hovoriť o neuveriteľnom šťastí, pretože incident obaja prežili z rôznych dôvodov. U malého dievčatka išlo o fakt, že bola v kočiariku udržaná bezpečnostným pásom počas celej doby incidentu. Pád oboch osôb navyše zmäkčilo krovie a plochý terén. "Mala šťastie, že z kočiara nevypadla. To jej zrejme zachránilo život," potvrdil tieto hypotézy policajný hovorca. Na miesto nehody sa navyše dostavil záchranársky vrtuľník, ktoré dieťa transportoval do nemocnice. Prvé vyšetrenia hovoria o veľkom šťastí, a síce, že malé dievčatko nehodu prežilo len s niekoľkými modrinami a otec si poranil iba ruku.

Viac o téme: NehodaDieťaVýletKočiarKaprun
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu