Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Novomanželia sa bavili na svojej svadbe: O pár hodín prišiel okamih, ktorý zrazil ženu na kolená

Chris s manželkou Avril Zobraziť galériu (2)
Chris s manželkou Avril (Zdroj: FB/Chris Mallon)

EDINBURGH - Chris a Avril Mallonovci si povedali konečne svoje áno a strávili príjemný svadobný deň so svojou rodinou a kamarátmi v hoteli Macdonald Houstoun House v škótskom Uphalle. Keď však všetci hostia odišli, stala sa nehoda, ktorá úplne zmenila ich plány na šťastný manželský život. Po páde zo schodov skončil Chris v umelom spánku a bojuje o život.

Budúca nevesta sa pochválila zásnubným prsteňom: Pri pohľade na FOTO vám udrie do očí niečo iné

Podľa portálu Daily Record išlo spočiatku všetko ako po masle. Ľudia sa v piatok na svadobnej hostine v luxusnom hoteli dobre bavili a keď odišli už aj poslední hostia, pomáhali zamestnanci Chrisovi odniesť dary do ich novomanželského apartmánu, ktorý sa nachádzal v samostatnej budove.

Na vrchole schodov, ktoré viedli ku vchodu, však Chris stratil rovnováhu a hoci sa chcel chytiť zábradlia, prepadol sa z výšky takmer štyroch metrov na dlažbu. Bohužiaľ, utrpel vážne poranenia, kvôli ktorým ho museli lekári uviesť do umelého spánku. Má poranený mozog, pľúca, chrbticu a aj srdce. Navyše sa u neho vyvinula infekcia a je v kritickom stave.

Novomanželia sa bavili na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Chris Mallon)

Avril požiadala cez sociálnu sieť, aby sa všetci za jej manžela modlili. V komentároch sa jej dostalo slov útechy a podpory. „Moje srdce je s tebou Avril. Moje myšlienky patria tebe a Chrisovi a rodine,"  napísala Sarah. „Nemôžem prestať myslieť na vás všetkých. Dúfam, že Chris sa čoskoro uzdraví," pridala sa aj Deborah.

Viac o téme: NehodaSvadba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu