Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dovolenkári v lietadle do Turecka si užili peklo: Pred očami detí sexoval v uličke agresívny párik

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, Topky)

DUBLIN - Dovolenkári cestujúci minulú sobotu z írskeho Dublinu do tureckého Izmiru sa stali svedkami poriadnej nechutnosti na palube lietadla. Pred očami detí sa agresívny párik oddával sexuálnym hrám priamo v uličke. Nereagoval na žiadne dohováranie či výčitky. Po pristátí zakročila polícia, no ani potom sa dvojica údajne nesprávala veľmi slušne.

Cestujúci zhrozene pozerali na pár v MHD: Orál pred očami detí za bieleho dňa a dohra na súde

Svedkovia podľa portálu Dublin Live uviedli, že párik začal so svojím vyčíňaním po tom, čo mu nedovolili ísť spoločne na toaletu. Iní boli totálne znechutení z toho, keď muž otvoril dvere záchodu a močil do uličky. Nakoniec pri pristátí mal svoju partnerku ešte aj udrieť.

"Nikdy v živote som nebol svedkom niečoho takého. Žena s dieťaťom ho požiadala, aby prestal a jeho odpoveď bola, že Boh, aby mu dal penis na to, aby ho použil," uviedol jeden z cestujúcich. "Bola tam jedna žena pred ním. Jej tri malé deti presunuli na sedadlá stewardov a zatiahli závesy. Zamestnanec zostal vedľa páru až do pristátia," dodal iný. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

Turecká polícia po pristátí muža odviedla preč, ale neskôr ho prepustila a svedkovia ho videli blízko hotela, v ktorom bolo ubytovaných mnoho cestujúcich. Aj z hotela, v ktorom bol, údajne musel odísť.

Cestovná kancelária uviedla, že má politiku „nulovej tolerancie“ voči zlému správaniu a títo dvaja cestujúci nebudú tento víkend v rovnakom lete späť do Dublinu. „Zrušili sme zmluvu s týmto párom a nie sú ubytovaní vo vybranom hoteli ani nepoletia s nami domov,“ dodala. O stanovisko bola požiadaná aj letecká spoločnosť a letisko v Izmire.

Viac o téme: DovolenkaSexLietadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu