Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Srb Stefan (20) vycestoval na Slovensko za prácou: Namiesto zárobku ho čakalo peklo únosu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook S. M.)

BRATISLAVA – Po dvoch dňoch bolo úspešne ukončené pátranie po Stefanovi Milojevicovi (20). Našli ho živého a zdravého, ale ako povedal svojej priateľke Angele, bol unesený a okradnutý. Agent, ktorý Stefanovi a Angele sprostredkoval prácu na Slovensku, Igor Milic hovorí, že túto informáciu potvrdil aj srbský veľvyslanec, ale nemohol vec komentovať, pretože potrebuje viac detailov prípadu.

„Stefan údajne telefonoval svojej priateľke z nejakého auta cudzím telefónom. Stefan jej povedal, že ho  vtiahli do čierneho džípu a vzali mu peniaze, sumu 1 500 eur. Keď prišiel na veľvyslanectvo, kontaktoval som ho osobne a spýtal som sa ho, či má nejaké dôkazy o tom, že bol unesený. Povedal mi, že nemá iný dôkaz, len ten, že mu ukradli peniaze a vyzliekli košeľu,“ uviedol Milic.

Srb Stefan (20) vycestoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook S. M.)

Stefan Milojevic s priateľkou prišli pred troma mesiacmi na Slovensko, aby si tu našli prácu. Nejaký čas bývali v luxusnom hoteli vo Vysokých Tatrách, potom im Igor Milic sprostredkoval prácu v Plzni. Odcestovali do Bratislavy, kde šiel Stefan s pasmi a peniazmi kúpiť lístky na vlak do Plzne a Angela ho mala čakať.

Prípad sa vyšetruje

Keď ani po hodine čakania neprišiel, dievčina celá vystrašená kontaktovala Milica a spustilo sa pátranie. „Polícia prečesala aj hotel v Vysokých Tatrách, hľadala drogy a alkohol v izbe, kde bývali, ale nič nenašli. Poznám Stefana, je to dobrý chlapec, športovec,“ uviedol Milic.  

Stefan je teraz na srbskom veľvyslanectve v Bratislave. Prípad sa vyšetruje.

Viac o téme: únosKošeľaBratislavaSrb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu