Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hasiči zverejnili šokujúce VIDEO Chodci vrátane ženy s kočíkom nemali štipky zodpovednosti!

Hasičom vbehla do cesty vbehla žena s kočíkom.
Hasičom vbehla do cesty vbehla žena s kočíkom. (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

ROŽŇOV - Šokujúce video zachytávajúce skupinku chodcov vrátane ženy s kočíkom prechádzajúcich cez priechod pre chodcov v čase, keď tadiaľ šla húkajúca hasičská cisterna, umiestnili na internet hasiči. Ako tvrdia, ide o ukážku veľmi nezodpovedného konania.

Podľa hasičov nielen vodiči, ale aj chodci nerešpektujú vozidlá s právom v prednosti jazdy. „Počas výjazdov k akýmkoľvek mimoriadnym udalostiam sa opakovane stretávame, ako s nepozornosťou vodičov, tak chodcov, ktorí so svojimi slúchadlami nasadenými na ušiach nepočujú húkajúce vozidlá zložiek integrovaného záchranného systému (IZS), vchádzajú pred húkajúce autá a ohrozujú, ako sami seba, tak aj posádky, ktoré mieria pomáhať niekomu, kto to potrebuje,“ odkázali hasiči z Rožňova.


Čítajte aj: Súd vydal kamionistu Jaroslava obvineného z pokusu o vraždu za predbiehanie do Nemecka: Po celý čas plakal  


Ako ďalej uviedli, vchádzať na priechod pre chodcov, keď ide húkajúce vozidlo, navyše v početnej skupinke s kočíkom, je veľmi nezodpovedné. „Vozidlá IZS používajú modré majáky a húkajúce sirény práve preto, aby sa na miesto dostali čo najrýchlejšie, zároveň bezpečne, na našom videu je vidieť, že početná skupinka chodcov sa ponáhľala asi viacej,“ podotkli hasiči.  

Viac o téme: HasičiMajáky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu