Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia v Pardubiciach sa pochválila kurióznym SEXzásahom: S rýchlovkou nerátali

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PARDUBICE - Najviac románikov a sexu na jednu noc sa deje práve v letných mesiacoch. Horúce počasie podnecuje u ľudí vášeň. Českí policajti museli riešiť kurióznu situáciu, keď sa jedna dvojica oddala radovánkam a zabudla pritom na susedov.

Českí policajti majú bezpochyby zmysel pre humor a aj túto kurióznu situáciu vtipne opísali. "Leto je pre nás oficiálne otvorené! V noci sme na operačné stredisko dostali prvú sťažnosť na hlasný sex pri otvorených oknách," píšu mestskí policajti z Pardubíc na svojej stránke. 

Vieme, ako dlho trvá priemerný sex: Slováci, robíte to dlhšie alebo kratšie?

"Náročná fyzická aktivita si vyžaduje prísun vzduchu a tepla, čo riešime vetraním. Nevýhodou však je, že váš výkon, obzvlášť v noci, keď je ticho, počuje a hodnotí celé okolia," píše polícia. Hlasné prejavy vrušenia počas sexuálnych radovániek sa tak nemusia stretnúť s pochopením okolia a ľudia volajú políciu. 

Českí muži zákona však v tomto prípade odišli naprázdno. Hliadka, ktorá prišla v piatok krátko pred polnocou vyriešiť sťažnosť suseda, už vlastne nemala čo riešiť. "Napriek tomu, že takáto produkcia vraj niekedy trvá aj hodiny, tentokrát bolo po všetkom za 5 minút.." dodali policajti. 

 

Viac o téme: LetoSexZvukyHlasný sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu