Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž nechal kamaráta šoférovať požičané Ferrari za státisíce: VIDEO Skončilo sa to pohromou

Silné autá niektorým šoférom do rúk nepatria. Zobraziť galériu (2)
Silné autá niektorým šoférom do rúk nepatria. (Zdroj: YouTube/GOSSIP NEWS)

PEKING - Vodič v Čine nabúral luxusné Ferrari len pár sekúnd po tom, čo si ho požičal od svojho kamaráta. Muž, ktorý si chcel vyskúšať jazdné vlastnosti športiaka v cene približne 647-tisíc eur, spôsobil škodu dokopy na troch vozidlách a dvoch skútroch. Ak ju bude musieť zaplatiť z vlastného vrecka, potom sa má na čo tešiť.

Policajti v Bratislave zastavili luxusné Lamborghini: Slováci si uťahujú z toho, čím sa šofér previnil

Vodič, známy iba pod menom Jin, stratil v pondelok napoludnie kontrolu nad luxusným autom v podstate hneď, ako stúpil na plynový pedál. Informovala o tom polícia v čínskom meste Tongli v provincii Jiangsu.

Záznam z dopravnej kamery ukazuje priebeh havárie, pri ktorej šofér Ferrari zrazu začal na štvorprúdovej ceste chodiť vo svojom pruhu zľava doprava, až kým nenabúral do vedľa prechádzajúceho čierneho auta, ktoré prešlo cez protismer na chodník, kde narazilo do sivého auta a dvoch skútrov. Biele Ferrari zostalo stáť na pravej strane vozovky.

Muž nechal kamaráta šoférovať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/GOSSIP NEWS)

Na miesto nehody prišli aj hasiči, ktorí pomohli vyslobodiť vodiča z rozbitého čierneho auta. Podľa rozhlasovej a televíznej stanice Suzhou ho previezli do nemocnice so zranením krku a škrabancami po celom tele. Vodič Ferrari mal iba drobné zranenia na rukách. V sivom aute, ani skútroch sa, našťastie, v čase incidentu nikto nenachádzal

Podľa stanice Shuzhou má Ferrari hodnotu päť miliónov jüanov (cca 647-tisíc eur), ale o modeli auta sa nezmienila. Údajne si Jin vždy chcel skúsiť zašoférovať drahé auto a Ferrari si požičal od priateľa, pána Zhoua, ktorý mal zase vozidlo požičané od svojho kamaráta.

Jin uviedol, že havaroval, pretože nebol oboznámený s vozidlom. Zhou zase polícii vysvetlil, že Jina požiadal, aby Ferrari odviezol pôvodnému majiteľovi. Podľa dopravnej polície by mal výhradnú zodpovednosť za nehodu niesť Jin.

Škody sa pritom na troch autách a dvoch skútroch vyšplhali do výšky 400-tisíc jüanov (cca 51 800 eur). Oprava Ferrari si z toho vyžiada okolo 100-tisíc jüanov (cca 12 940 eur) a čierneho auta, do ktorého vrazil, 200-tisíc jüanov.

Viac o téme: NehodaHaváriaZrážkaČínaFerrari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu