Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajná naháňačka sa skončila veľkým prekvapením: VIDEO Keď polícia zbadala vodičku, mala dosť

Mala iba 12 rokov. Zobraziť galériu (2)
Mala iba 12 rokov. (Zdroj: YouTube/KRQE)

SANTA FE - Americkí policajti zostali v šoku po tom, čo prenasledovali auto na diaľnici v štáte Nové Mexiko. Hliadka bola práve na ceste k inému prípadu, keď zbadala čudne sa pohybujúce vozidlo, a tak sa ho rozhodla zastaviť. Jeho šoférka však na výzvu nereagovala a strhla sa naháňačka. Nakoniec vodička vrazila do dvoch policajných áut aj dopravnej značky a došlo k zničeniu čelného skla. Za volantom našli sedieť iba 12-ročné dievča.

Hliadka zastavila šoféra (70): FOTO Pri pohľade na sedadlo spolujazdca policajtov zamrazilo

Páchateľka viezla ďalších troch kamarátov vo veku 12 a 13 rokov a podľa policajnej správy bolo zo všetkých cítiť alkohol. Na videu je počuť, ako dôstojníci na posádku kričia, aby dala ruky hore a ľahla si na zem.

Policajná naháňačka sa skončila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/KRQE)

Podľa polície dievčina uviedla, že čakala, kým jej starý otec zaspí, potom si zobrala jeho auto a išla po svojich priateľov. Vo vozidle sa našiel ľadový čaj s obsahom alkoholu a vodka.

Na videu sa neskôr objaví aj otec dievčaťa, ktorý hovorí, že v jeho dome sa nepije a tiež by rád zistil, odkiaľ mali deti alkohol.  "Ak ju dnes večer musíte nechať vo väzení, ak si myslíte, že je to správne, urobte to," tvrdí rodič.

Dievča bolo obvinené zo šoférovania pod vplyvom alkoholu a z úteku pred políciou. Všetci štyria sa budú zodpovedať z pitia alkoholu, hoci ešte nie sú plnoletí. Koľko promile deti mali, nie je známe. Našťastie sa aspoň nikomu nič nestalo.

Viac o téme: AutoDievčaPolícia USANové Mexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu