Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Keď život strašne bolí: FOTO Rodina sa vyrovnávala so smrťou, o pár hodín prišla ďalšia rana

Gareth Flanagan Zobraziť galériu (3)
Gareth Flanagan (Zdroj: Go Found Me)

KLEINMOND – Rodinu šikovného šéfkuchára Garetha poznačilo ďalšie nešťastie. A to na mieste, kde sa chcela naposledy rozlúčiť s jeho bratom. Gareth bude konca života odkázaný na invalidný vozík. Osudným sa mu stalo plávanie a potápanie sa v rieke.

Pomocou verejnej zbierky na Go Fund Me sa získavajú finančné prostriedky na záchranu života austrálskeho šéfkuchára Garetha Flanagana (21), ktorý sa vážne zranil na dovolenke v prímorskom mestečku Kleinmond neďaleko Kapského Mesta.

Na snímke snúbenci Leisha a Gareth.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke snúbenci Leisha a Gareth.  (Zdroj: Go Found Me)

O život bojuje po tom, čo si bol so svojou snúbenicou Leishou Galluccioovou zaplávať v rieke Palmiet. Bol 25. apríl, keď sa stala tragédia. „Poškodil si miechu a zlomil si krk, keď sa udrel o skalu pod vodou,“ povedal veliteľ tamojšej námornej záchrannej služby. Mladíkovej rodine v nemocnici oznámili, že už nikdy nebude chodiť.

Na snímke Gareth v nemocnici po úraze.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke Gareth v nemocnici po úraze.  (Zdroj: Go Found Me)


Čítajte aj: Párik (33,†31) cítil na hotelovej izbe čudný smrad: Svadobná cesta na Srí Lanke s desivým koncom


Garethovi chcú jeho najbližší z vyzbieraných peňazí zaplatiť liečbu a rehabilitácie. Muž je napojený na prístroje, dýcha zaňho ventilátor. Podľa slov jeho snúbenice plával a potápal sa, no z ničoho nič vyskočil a začal kričať o pomoc. „Jeho otec okamžite skočil do vody. Videli sme iba krv, ktorá mu tiekla z hlavy,“ opísala hrôzu Leisha. „Potom povedal, že si necíti nohy,“ dodala.

Tragédia sa stala v čase, keď sa rodina chcela poslednýkrát rozlúčiť s Garethovým bratom. Do rieky chceli rozprášiť jeho popol. Bohužiaľ, teraz príbuzní prežívajú ďalšie utrpenie.    

Viac o téme: SkalaPlávanieÚrazPotápanieMiecha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu