Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexuálne zvrhlosti na farme: Čo pred majiteľmi s vydeseným bľačaním neutieklo, to znásilnili

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: archív topky)

DUBOIS – Matthew Brubaker (31), Terry Wallace (41) a Marc Measnikoff (34) z Clearfield County v USA si najbližších pár desaťročí nemusia lámať hlavu s tým, kde budú spať a čo budú jesť. Za ohavné znásilňovanie zvierat si posedia v base a možno sa im stane čosi podobné.

Traja muži, Matthew Brubaker, 31, Terry Wallace, 41 a Marc Measnikoff, 34 mali niekoľkokrát denne sex s 12 zvieratami na svojej provizórnej farme v Clearfield County v Pensylvánii. Boli obvinení zo sexuálneho styku s najmenej deviatimi kobylami, kravami, kozami a psami. Dospievajúci chlapec, ktorý žil na ich provizórnej farme pri mestečku Munson, bol údajne nútený držať zvieratá, kým chlapi páchali svoje zvrhlé skutky. Traja muži boli odsúdení za pohlavný styk s kobylami, kozami, kravami a psami na 20 až 41 rokov v štátnom väzení s predĺženou probačnou dobou.

Brubaker, Measnikoff, Wallace
Zobraziť galériu (6)
Brubaker, Measnikoff, Wallace  (Zdroj: archív)

Pri výsluchu Brubaker priznal, že sexoval s každou kobylou na farme, rovnako s kozami, kravami a sukou aspoň raz denne po dobu štyroch, či piatich rokov. Measnikoff povedal, že mal styk s kobylami niekoľkokrát týždenne, ale nie so sukami. Terry Wallace tieto ohavnosti aj natáčal na video. Zadržaní boli uznaní vinnými z ohrozovania mravnej výchovy maloletých, najmenej zo 730 trestných činov sexu so zvieratami a 730 skutkov krutosti voči zvieratám. Všetci traja vyjadrili ľútosť. Sudca sa ich opýtal, či mienia predať videá, ktoré urobili pri pohlavných aktoch. Obhajca jedného z nich sa ohradil, že muži predsa neboli drsní.

Sexuálne zvrhlosti na farme:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Getty Images)

Okresný prokurátor William Shaw otrasený priznal, že videá s týmito zábermi mu takmer „vypálili oči“. Sudca Paul Cherry kauzu opísal ako „jeden z najodpornejších a najopovrhnutiahodnejších prípadov“. Keď trio zatkli, vyhlásil: „Toto je nepríjemná téma, ale faktom je, že tu máme pohlavný styk s hospodárskymi zvieratami. Som sudcom už vyše 20 rokov a toto je pravdepodobne ten najhorší scenár." Ochrancovia zvierat z Clearfield County boli poverení, aby prevzali starostlivosť o zvieratá.

Viac o téme: SexMužiFarmaZoofília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu