Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Absolútne desivé! Žena šla ohlásiť hromadné znásilnenie, sexuálne ju zneužil aj policajt

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

ISLAMABÁD – Žena, ktorú v Pakistane znásilnili dvaja muži, šla ohlásiť na policajnú stanicu trestný čin, no rameno spravodlivosti sa vonkoncom nezachovalo podľa jej predstáv. Prosila o pomoc a vyšetrenie zločinu, ale stalo sa jej to najhoršie. Policajt ju vlákal do budovy, vraj na výsluch.

Žena z mesta Uch Sharif v Pakistane mu povedala, že ju znásilnili dvaja muži. Nešťastnica sa rozhodla ohlásiť trestný čin na policajnej stanici v Ahmadpur East. Policajt ju pod zámienkou výsluchu vlákal do budovy a tam sa na ňu vrhol. Žena tvrdí, že policajt si útok a následné znásilnenie natáčal a potom sa jej vyhrážal, že ak to niekomu oznámi, video zverejní. Policajt, asistent inšpektora bol podľa anglických novín Dawn zatknutý.

Streľba je na dennom poriadku.
Zobraziť galériu (2)
Streľba je na dennom poriadku.  (Zdroj: SITA)
Pakistanská polícia je v tomto roku prísne kontrolovaná, pretože má na svedomí množstvo prestreliek s fatálnymi následkami. V januári zatkli vyše tucta členov protiteroristického komanda, ktorí zastrelili manželský pár stredného veku, ich 13-ročnú dcéru a ďalšieho muža, pretože dotyční boli “podozriví”. Polícia pôvodne tvrdila, že incident bol prestrelkou s povstalcami, ale rodinní príslušníci a svedkovia uviedli, že polícia tých štyroch chladnokrvne zabila. Streľba vyvolala rozsiahle rozhorčenie, v Lahore sa zhromaždili stovky smútiacich a skandovali protispoločenské slogany. Pakistanský premiér Imran Khan povedal, že bol „šokovaný, keď videl traumatizované deti, ktorým pred očami zastrelili rodičov”. Tisíce ľudí zomreli v tzv. „vraždách pri stretnutí“, pri ktorých policajti strieľajú na podozrivých, ktorí údajne odporujú zatknutiu.

 

Viac o téme: ZnásilnenáPakistan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu