Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Brutálna vražda v bulharskom meste: VIDEO Petar zobral sekeru a pozabíjal štyroch členov rodiny

Petar P.
Petar P. (Zdroj: YouTube/TVNBulgaria)

SOFIA - Rozsudok s tridsaťročným trestom väzenia vyniesol v stredu súd v bulharskom Šumene nad 64-ročným mužom, ktorý pred piatimi mesiacmi povraždil sekerou štvorčlennú rodinu svojho strýka. Informoval o tom server 24časa.bg. Verdikt v tomto otrasnom prípade padol potom, čo minulý týždeň 24-ročný muž na predmestí Sofie takisto sekerou zabil štyroch členov svojej rodiny.

Brutálna vražda v tichej dedinke na Balkáne: FOTO Muž popravil svoje tri deti, jeho známy tuší motív

Hrozný zločin v mestečku Kaspičan na východe Bulharska sa odohral vlani 24. septembra. Odsúdený Petar P. tam obzvlášť brutálnym spôsobom postupne zavraždil svojho 81-ročného strýka, jeho 70-ročnú manželku a ich 48-ročnú dcéru a 46-ročného syna.

V pozadí masakru bol konflikt, ktorý sa týkal prebývania páchateľa v strýkovom dome. Obaja muži sa na ulici kvôli tomu dostali do hádky, po ktorej Petar P. odišiel do svojho bytu na druhom poschodí rodinného domu, kde vzal sekeru a zišiel na prvé poschodie do bytu svojich príbuzných. Tam zabil strýka aj tetu. Následne rovnakým spôsobom zavraždil bratranca a sesternicu, ktorí práve do domu prišli.

Páchateľa polícia zadržala už dve hodiny po krvavej udalosti. Zločin policajtom oznámila dcéra vrahovej sesternice. Zadržaný Petar P. sa ku štvornásobnej vražde priznal, aby dostal miernejší trest. Za uvedený trestný čin mu podľa bulharského trestného zákonníka hrozilo doživotie bez možnosti predčasného prepustenia. Rozsudok však nie je právoplatný, prokuratúra i odsúdený sa proti nemu môžu odvolať.

Viac o téme: RodinaSekeraRozsudokSúd
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu