Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mladík (27) sa vyhrážal masovým vraždením žien: Mal na to jediný dôvod, stále bol...

Christopher Cleary
Christopher Cleary (Zdroj: Utah County Sheriff's Office)

NEW YORK - Súd v americkom meste Salt Lake City umiestnil do väzby muža, ktorý sa na facebooku vyhrážal, že "pozabíja toľko dievčat, koľko uvidí". K útoku sa chcel odhodlať minulú nedeľu, kedy v rade amerických miest pochodovali ženy na obhajobu svojich práv. Dôvodom jeho zášti bol fakt, že nikdy nemal ženu a bol panic.

Verejnosť pozná podozrivých z lúpeže a vraždy pumpárky Jany (†58): Nenávistné odkazy a vyhrážky

Dvadsaťsedemročný Christopher Cleary ľuďom na sociálnej sieti odkázal, že sa "stane budúcim masovým vrahom". Vraždením si chcel vybaviť účty so ženami, ktoré ho sústavne odmietali, vyplýva podľa agentúry AP zo súdnych dokumentov. Vyšetrovateľom vraj povedal, že "nič nie je na svete nebezpečnejšie, než muž odhodlaný zomrieť".

Uviedol, že všetko, čo chcel, bola priateľka. "Chcel som byť milovaný, ale nikto sa o mňa ešte nezaujímal. Mám 27 rokov a nikdy som nemal priateľku. Som stále panic. Preto čoskoro plánujem streľbu na verejnom mieste a stanem sa ďalším masovým vrahom. Som pripravený zomrieť..." opísal svoju frustráciu.

Clearyho polícia cez víkend včas chytila s pomocou agentov FBI v meste Provo južne od Salt Lake City, kde si objednal hotelovú izbu. Podľa AP je v podmienke kvôli prenasledovaniu žien v susednom štáte Colorado.

Viac o téme: ŽenyVyhrážaniePanicVraždenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu