Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka len išla na záchod, potom nemohla nájsť svoje deti: Všetky tri zomreli, toto ich zabilo!

V tomto dome rodiny bývali Zobraziť galériu (3)
V tomto dome rodiny bývali (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

LIVE OAK - K obrovskej tragédii došlo uplynulú nedeľu v dome na Floride. Jedna matka si tam len pár minút odskočila na záchod a keď vyšla von, našla polomŕtve tri deti, pričom dve z nich boli jej. Oživiť sa ich už nepodarilo. Bohužiaľ, k takýmto nešťastiam dochádza pomerne často.

Deti vo veku jeden, štyri a šesť rokov sa hrali na záhrade domu, v ktorom spolu žili dve ženy - ich matky. Jedna z nich dávala na ne pozor popritom, ako skákali na trampolíne. Potrebovala si ale odskočiť na toaletu, tak na chvíľu odbehla. Keď sa vrátila von, deti tam už neboli. Zobudila preto kamarátku a šli ich hľadať. Nakoniec ich objavili v starej mrazničke, ktorú mali na záhrade. Ženy ju kúpili nedávno, no ešte ju nestihli preniesť dovnútra. 

Mraznička sa nachádzala pod stromom
Zobraziť galériu (3)
Mraznička sa nachádzala pod stromom  (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Deti nedýchali, ich mamy sa ich snažili oživiť a zároveň zavolali záchranárov. Tí deti previezli do najbližšej nemocnice, no všetky zomreli. Podľa výpovede strávili matky približne 30 až 40 minút hľadaním svojich detí v okolí predtým, než im napadlo pozrieť sa do mrazáku. Deti vliezli dovnútra zrejme zo zvedavosti, no dvierka sa za nimi zaklapli a ony ich už potom nevedeli otvoriť. "Otvoriť si ju ešte vedeli, no po tom, ako do nej vliezli, príklop sa zavrel a uzáver sa uzamkol," uviedol miestny úrad šerifa. 

Deti v mrazničke našli svoju smrť
Zobraziť galériu (3)
Deti v mrazničke našli svoju smrť  (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

Polícia už vo veci zahájila vyšetrovanie, predpokladá ale, že išlo o nešťastnú náhodu, informovala stránka Inside Edition. Úmrtia detí, ktoré uviazli v domácich spotrebičoch či zariadeniach, ako napríklad mraznička, neboli v Spojených štátoch vôbec ojedinelé. Zmenilo sa to až v roku 1956 prijatím zákona o bezpečnosti chladničiek. Ich výrobcovia museli zmeniť spôsob, akým na nich ostávajú uzatvorené dvere a západku vymenili za magnetický mechanizmus. 

Viac o téme: MrazničkaTragédiaFloridaSmrť detí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu