Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodičia sa nasťahovali do nového domu: Ráno ich čakal pred dverami strašný výjav, mŕtva dcérka (†2)

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Boston25 News)

NEW HAMPSHIRE - Iba dvojročné dievčatko našli ráno umrznuté pred rodinným domom v Newporte, v americkom štáte New Hampshire. Sofiu Van Schoickovú objavili bosú a iba v nočnej košieľke v mrazivom počasí, kedy teploty v noci klesli až na mínus osem stupňov Celzia. Pravdepodobne sa jej podarilo nepozorovane vyjsť von, dvere sa zatvorili a ona nevedela, ako sa má dostať späť dnu.

FOTO Manželia sú zhrození: Ľudia ich vytúženej dcérke prajú smrť, silný odkaz neprajníkom

Starý otec malej Sofie pre miestne médiá uviedol, že rodina sa do nového domu presťahovala iba prednedávnom a vnučka ešte nepoznala svoje okolie. Tak isto spomenul, že dvere vedúce von na verandu sa dali veľmi ľahko otvoriť, no rodičia ešte nemali čas zabezpečiť ich poistkou. "Našli ju na konci schodov. Existujú veci, o ktorých sa nikdy nedozvieme, ako sa presne stali," povedal utrápený dedko.

Rodičia sa nasťahovali do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: WMURG)

Svoju vnučku opísal ako veľmi inteligentnú, tvrdohlavú a húževnatú. Susedia údajne počuli výkriky okolo štvrtej hodiny ráno, ale keď vonku nič nevideli, išli opäť spať. Polícia uviedla, že po siedmej hodine dostala niekoľko telefonických hovorov o dieťati, ktoré nereaguje na žiadne podnety.  Po príchode do domu však už mohla byť skonštatovaná iba smrť dievčatka.

"Vyšla som z kuchyne a pozrela som sa z okna. Videla som ženu, stojacu na verande, muža na príjazdovej ceste a čosi, o čom som si myslela, že je bábika, ležalo vedľa schodov. Zrazu som počula výkrik. Zbadala som druhú ženu, ktorá vyšla z domu, chytila ​​dieťa a vrátila sa dovnútra," prezradila očitá svedkyňa.

Policajný šéf James Burroughs informoval, že pitva preukázala smrť v dôsledku hypotermie. Dodal, že išlo pravdepodobne o nešťastnú náhodu. Vyšetrovatelia však na prípade stále pracujú. Rodičia by si však mali dávať veľký pozor na to, aby pri malých deťoch nič nepodcenili a dvere poriadne zabezpečili.

Viac o téme: ZimaDieťaUmrznutieNew HampshireSofia Van Schoick
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu