Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Výskumníčka (†44) šla nakŕmiť krokodíla: VIDEO Jej kolegom sa naskytol desivý pohľad v nádrži

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: cv laboratory yoshiki/Getty images)

TOMOHON – Strašný pohľad sa naskytol pracovníkom v jednom súkromnom výskumnom ústave. Vo výbehu veľkého krokodíla našli už len bezvládne telo svojej kolegyne Deasy Tuwo (44). Podľa vyšetrovania ju krokodíl napadol a zabil. Predátor si z úbohej ženy spravil raňajky.

VIDEO Farmár chcel obísť krokodíla, ktorý chránil vajíčka: Do smrti na to nezabudne

Indonézsku vedkyňu Deasy Tuwo zaživa zožral krokodíl vo výskumnom zariadení na indonézskom ostrove Sulawesi. Plaz údajne napadol ženu počas kŕmenia. Takmer 6-metrový krokodíl zvaný Merry sa postavil na zadné nohy, vyskočil do výšky troch metrov a stiahol svoju obeť do vodnej nádrže.

Výskumníčka (†44) šla nakŕmiť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: cv laboratory yoshiki)

Temný nález našli zamestnanci CV Yosiki Laboratory potom, čo spozorovali vo vode zvláštny útvar. Otrasení kolegovia našli krokodíla, ako leží na zemi s telesnými pozostatkami nebohej v čeľustiach. Ošetrovatelia kŕmili krokodíla mäsom každý deň. Bol známy útokmi na ostatné krokodíly, ale nikto nečakal, že zaútočí na človeka.

Výskumníčka (†44) šla nakŕmiť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

Záchranári sa pokúšali vyloviť telo vedkyne z vody, ale museli s krokodílom bojovať, pretože sa mŕtvoly odmietal vzdať. Nakoniec predátora chytili, zviazali a naložili na nákladné auto. Vedci spravia testy obsahu žalúdka, aby dokázali, že zožral časti ľudského tela.

Výskumníčka (†44) šla nakŕmiť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube/Viral Press)

Priatelia opísali Deasy Tuwo, ktorá pracovala ako hlavná vedkyňa v zariadení, ako tichú osobu, ktorá milovala zvieratá. „Pozreli sme sa do nádrže s krokodílmi, lebo sme zbadali objekt na hladine. Bolo to telo našej kolegyne. Báli sme sa telo vyslobodiť, tak sme okamžite zavolali políciu. Krokodíl bol nažratý, preto sme objavili jej pozostatky,“ prehovoril Erling Rumengan, pracovník výskumného zariadenia, o hrôzostrašnom momente.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Polícia začala s vyšetrovaním celého prípadu. Pátra po majiteľovi súkromného výskumného zariadenia, ktorým by mal byť japonský biznismen. Zatiaľ nevedia, kde sa nachádza. Polícia zisťuje, či mal povolenie na chov krokodílov a iných vodných živočíchov.

Viac o téme: SmrťKrokodílDeasy Tuwo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu