Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena (†62) zomrela pri pití s príbuznými: V márnici vstala z mŕtvych a potom prišla ďalšia rana

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MOSKVA - Ruska pila s príbuznými v dedine Vasiljevka v odľahlom regióne Amur, keď náhle zomrela - po prvýkrát. Pohrebná služba ju odviezla do márnice, no na veľké prekvapenie pracovníkov zariadenia sa zistilo, že babička "ožila". Okamžite ju previezli do nemocnice na jednotku intenzívnej starostlivosti, no jej podchladenie bolo také vážne, že sa ju už lekárom nepodarilo zachrániť. Zomrela druhýkrát.

Veľký škandál nemocnice: Svedkovia zostali zhrození, keď zistili, čo v nej robia s mŕtvolami

Podľa miestnych správ prišiel do dediny policajt, ktorý potvrdil, že žena je mŕtva, a bola privolaná pohrebná služba, ktorá vzala jej telo do márnice. V tom čase však bola Ruska ešte stále nažive. Pracovníčka márnice, ktorá jej chcela na nohu zavesiť štítok s číslom, zbadala, že sa hýbe.

Okamžite zavolala sanitku a záchranári strávili 40 minút resuscitáciou ženy, ktorá trpela extrémnym podchladením. Previezli ju do nemocnice v Belogorsku, kde však podľa regionálneho ministerstva zdravotníctva kvôli hypotermii ešte v ten istý deň zomrela.

Španielsky väzeň tesne pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Thinkcstock.com)

Odborníci hovoria, že ak by dostala okamžitú lekársku starostlivosť namiesto toho, aby skončila v márnici, mohla byť stále nažive. Ministerstvo zdravotníctva dodalo, že policajt porušil pravidlá, keď nezavolal záchranku a sám potvrdil, že žena je mŕtva. Vyšetrovanie stále prebieha.

Viac o téme: TeloPodchladenieMárnicaHypotermia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu