Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž (39) našiel sex video svojej manželky: Spáva s jeho najlepším kamarátom, krvavá pomsta

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

MELBOURNE - Na Floride v okrese Breward County sa odohrala veľká rodinná dráma. Tridsaťdeväťročný muž tam postrelil svoju ženu a jej rodičov po tom, ako zistil, že ho podvádza s jeho kamarátom. To všetko pred očami svojich detí, ktoré ho prosili, aby nikomu neublížil.

Rodina Williama Briana Stillwella na Nový rok pri tejto príležitosti zorganizovala záhradnú párty. William prišiel do domu svojich svokrovcov a hneď začal svoju manželku Monu obviňovať z toho, že ho podviedla, pričom v ruke držal poloautomatickú pištoľ.

Muž (39) našiel sex
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jedno z jeho päťročných dvojičiek ešte stihlo vykríknuť: "nie oci, ja nechcem, aby niekto zomrel!". Potom už muž spustil paľbu, postrelil Monu aj oboch svokrovcov. Všetci traja boli prevezení do nemocnice a momentálne sú v stabilizovanom stave. Deťom sa podarilo utiecť k susedom, ktorí sa o ne postarali. 

Otec troch synov sa po 20 rokoch dozvedel šokujúcu pravdu: TOTO nečakal ani v najhoršom sne

Stillwella krátko po čine zatkli a obvinili z pokusu o vraždu, ozbrojeného vlámania a týrania dieťaťa. Svoje konanie odôvodnil tým, že v mobile svojej ženy našiel video, na ktorom sexuje s jeho najlepším priateľom, informuje denník New York Post. Mona sa niekoľko dní pred streľbou odsťahovala k svojim rodičom, pretože mala v manželstve s Williamom problémy, a práve to zrejme vyústilo až v neveru. Podľa informácií Shawna Eisinga z melbournského policajného oddelenia sa Stillwell momentálne nachádza vo väzbe. 

Viac o téme: StreľbaFloridaNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu