Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadná smrť ženy na Silvestra: Pozorovala ohňostroj a zrazu sa zrútila na zem, strela v hlave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Pavel Neubauer)

SCHONBERG - Ako zabitie vyšetruje nemecká polícia smrť ženy, ktorá náhle padla k zemi pri sledovaní silvestrovského ohňostroja. Pôvodne sa policajti domnievali, že ju smrteľne zranila zábavná pyrotechnika. Po pitve ale názor zmenila: ženu zrejme niekto zastrelil, informovala dnes agentúra DPA.

"Po pitve vychádzame s veľkou pravdepodobnosťou z toho, že ženu zabili strelné zranenia," uviedla policajná hovorkyňa Birgit Hessová. Podľa nej boli v ženinej hlave kovové úlomky z náboja neznámeho kalibru.

Tridsaťdeväťročná žena pred domom v Schönbergu neďaleko Kielu v spolkovej krajine Šlezvicko-Holštajnsko pozorovala so svojím mužom ohňostroj. Po pár minútach sa ale zrútila k zemi. Pri operácii, ktorú žena neprežila, našli lekári v jej hlave črepiny. Pôvodne sa domnievali, že matke troch detí zranenia spôsobil nelegálne delobuchy.

Oddelenie vrážd miestna polícia vyšetruje prípad zatiaľ ako zabitie. Podľa hovorkyne Hessovej nie sú žiadne ďalšie podrobnosti známe a "horúcu stopu", ktorá by viedla k páchateľovi, policajti v tomto okamihu nemajú.

Viac o téme: SmrťZabitieNemeckoSchönberg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu