Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brit (†31) priletel na dovolenku do Bangkoku: FOTO O pár hodín bol mŕtvy, záhadný zločin v hoteli

Luke Ramage Zobraziť galériu (3)
Luke Ramage (Zdroj: FB/Luke Ramage)

LONDÝN - Britského turistu našli mŕtveho v hotelovej izbe v Bangkoku s vyplieneným bezpečnostným trezorom. Existujú obavy, že otec dvoch detí Luke Ramage (31), ktorý priletel do Thajska len pár hodín predtým, bol zavraždený.

Výlet do Mexika sa skončil nočnou morou: FOTO Mladík odišiel z baru, v letovisku ho čakala smrť

Lukeovo telo ležalo podľa portálu thesun.co.uk na posteli a na nohách a rukách malo podliatiny a známky po boji. Batožina bola stále zabalená a bezpečnostný trezor otvorený. Vnútri sa nenachádzali žiadne cennosti, len po dlážke ležali rozhádzané cigarety.

Brit (†31) priletel na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Luke Ramage)

Miestna polícia uviedla, že Lukeov priateľ v hoteli Bavana zalarmoval recepčnú a potom zmizol. "Recepčná našla telo. Hovorila, že kamarát, ktorý bol v inej izbe, je povedal, že obeť má problém. Išla ju skontrolovať a keď sa vrátila, kamaráta tu už nebolo. Muž bol mŕtvy, keď prišla polícia. Existujú známky boja," uviedol zdroj. Trezor bol otvorený, a tak existuje podozrenie z krádeže.

Brit (†31) priletel na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Luke Ramage)

Pár hodín pred smrťou Luke zverejnil na facebooku fotografiu s dvoma kamarátmi v bare v Bangkoku. "Chlapci na tour," napísal. Mladík totiž plánoval aj výlet do Phuketu, Malajzie, Kambodže, Vietnamu a Laosu.

Viac o téme: DovolenkaHotelBangkok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu