Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šampiónka (†15) bojových umení doplatila na nerozvážnosť: Jej život ukončila hlúpa chyba

 Irina Rybnikovová
Irina Rybnikovová (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Ruská šampiónka bojových umení, Irina Rybnikovová, zomrela v sobotu pri tragickej nehode. Podľa miestnych médií mladá dievčina podcenila často opakovanú výstrahu, že hranie sa s telefónom pripojeným k nabíjačke počas kúpeľa môže mať fatálne následky. Aj mladá športovkyňa doplatila na túto chybu, keď jej zariadenie spadlo do vody a zabil ju elektrický prúd.

Tínedžerka (†17) urobila radikálnu chybu: Načiahla sa za mobilom a prišla si po ňu smrť

Irinu našli vo vani v sibírskom meste Bratsk jej príbuzní. Podľa nich si zapojila iPhone do nabíjačky a ten jej následne spadol do vody, ktorá je veľmi dobrým vodičom elektrického prúdu. Potom došlo ku skratu. Ak by nebol telefón pripojený k 220 V, tragédia by sa nikdy nestala.

Tínedžerka sa venovala bojovým umeniam a pred dvomi mesiacmi vyhrala ruský šampionát v disciplíne pankration. Pankration pochádza ešte z čias antického Grécka a prelínajú sa v ňom prvky helénskeho boxu, zápasenia a širokej škály ďalších techník. Irina bola dokonca vybraná aj do národného tímu a podľa jej kamarátky sa chcela stať majsterskou sveta.

Šampiónka (†15) bojových umení
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"V auguste sa stala krstnou mamou mojej dcérky. Dieťa ju zbožňovalo. A teraz už nie je s nami. Zlomilo nám to srdce. V dome bez nej je všetko také tiché a prázdne," povedala jej sestra Tatiana (25) pre noviny Komsomolskaja Pravda.

"Bola to skvelá osoba, tá najlepšia a najobľúbenejšia. Vždy snívala o úspechu v športe. Chceli sme odísť spolu do iného mesta a študovať tam. Všetci ju milovali, bola spoločenská, láskavá a krásna," dodala jej kamarátka.

Viac o téme: KúpeľňaMobilný telefónElektrický prúdNabíjačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu