Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Škandál na gymnáziu, učiteľ fyziky zneužil iba 16-ročnú študentku: Začalo to dvojzmyselnými vtipmi

Učiteľ obvinený zo zneužitia Zobraziť galériu (4)
Učiteľ obvinený zo zneužitia (Zdroj: Gimnazium nr 34 Štetín/Google maps)

ŠTETÍN – Stredoškolský učiteľ mal nútiť mladé dievča k sexu. Učiteľ fyziky Wiesław P. (60) na štetínskom gymnáziu bol zatknutý políciou pred niekoľkými dňami a obvinený zo sexuálneho zneužitia maloletej študentky.

Študentka sa priznala matke, že ju učiteľ sexuálne zneužil v škole. Mali spolu mať sex v kabinete, ktorý patrí k učebni. Rodičia 16 ročnej dievčiny sa išli sťažovať na riaditeľstvo školy a na políciu.  Okamžite po obvinení prestal fyzikár vyučovať a o prečine boli informované orgány činné v trestnom konaní, informuje Fakt s odvolaním sa Radu pre vzdelávanie v Štetíne.

Gymnázium, kde došlo ku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: google maps)

Obvinenia voči učiteľovi sa ukázali natoľko závažné, že sa prokuratúra rozhodla Wiesława P. zatknúť a obviniť. Zatknutie učiteľa fyziky vyvolalo veľké nepokoje medzi študentami, preto škola požiadala Radu pre vzdelávanie o pomoc s týmto škandálom.

Momentálne pracujú v škole 4 psychológovia,“ potvrdil Łukasz Kolasa z magistrátu mesta Štetín, „ako sme sa dozvedeli, obetí Wiesława P., ktorý na gymnáziu pracoval 1,5 roka, môže byť viac. Od študentov sme sa tiež dozvedeli, že učiteľ fyziky často rozprával na hodinách nemiestne a dvojzmyselné vtipy.“

obvinený učiteľ so študentami
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Gimnazium nr 34 Štetín)

Niektorí študenti hovorili o nemiestnom správaní svojho bývalého učiteľa: „Učiteľ sa často správal zvláštne. Rád sa zdržiaval v triede pri dievčatách a hladkal ich po vlasoch.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu