Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragédia na diaľnici: FOTO Snúbenci zahynuli v ohnivom pekle cestou na vlastnú svadbu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: facebook/instagram)

PITTSBURGH - Pri reťazovej nehode na diaľnici v štáte Pennsylvánia zahynuli dvaja mladí ľudia cestou na vlastnú svadbu v meste Pittsburgh. Ťahač s prívesom nestihol zabrzdiť, auto so snúbencami zozadu nabral a prirazil o kamión pred nimi. Vypukol požiar, ktorý pohltil tri autá. Nehoda si vyžiadala dvoch mŕtvych a troch zranených.

Kathryn Schurtzová (35) a jej snúbenec Joseph Kearney cestovali západne od Windsor Township v štáte Pennsylvánia. Išli do Pittsburghu po I-78, kde sa mali zosobášiť. Na vlastnú svadbu už nedorazili, zahynuli počas dopravnej nehody, ktorá sa stala minulý týždeň v stredu poobede.

Kathryn Schurtzová a Joseph
Zobraziť galériu (2)

Kvôli skoršej havárii bola diaľnica zapchatá v oboch pruhoch západným smerom. Kamión nebol schopný pred kolónou zastaviť. Narazil do auta, v ktorom sedeli Kathryn a Joseph, a potlačil ich auto do kamióna vpredu. Vznikla tak reťazová havária s ďalšími kamiónmi. Osobné auto a ďalšie dva kamióny začali horieť. Schurtzová aj Kearney pri nehode zahynuli a ďalší traja ľudia boli zranení, informovala stanica NBC.

Diaľnica smerom na Pittsburgh bola uzavretá 12 hodín, keďže v priebehu 8 minút sa stali dve dopravné nehody. Opačný smer diaľnice bol uzavretý do 19. hodiny, kým požiarnici neuhasili horiace autá.

Viac o téme: NehodaDiaľnicaSnúbenci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu