Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík (†24) si chcel urobiť selfie s hadom: VIDEO Úsmev vystriedala hrôza, skolaboval a zomrel

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Hindustan Times)

DILLÍ - Mladík v Indii zomrel po tom, ako ho do ruky uhryzla kobra, ktorú mu dal krotiteľ hadov okolo krku. Urobil tak kvôli tomu, aby sa mohol s jedovatým plazom odfotografovať. Jeho nerozvážnosť sa mu stala osudnou.

FOTO Vystrašený muž volal okamžite pomoc: Keď uvidel, čo má v záhrade, chytila ho panika

Jagadish podišiel k 50-ročnému krotiteľovi hadovi Gurunadhamovi Rameshovi, tiež známemu ako Ramaiah, v obci Sullurpeta v štáte Andhra Pradesh.

Video, ktoré natočil jeho priateľ, ukazuje, ako zaklínač vybral plaza z košíka a podal ho mladíkovi. Keď krotiteľ navrhol, že si ho môže dať okolo krku, súhlasil.

Mladík (†24) si chcel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Hindustan Times)

Polícia podľa miestnych médií informovala, že Jagadish požiadal o fotografiu s kobrou, keď došlo k smrteľnému uhryznutiu. V miestnom zdravotníckom zariadení totiž nemali protijed a cestu do 50 km vzdialenej nemocnice neprežil. Tam ho mohli už len prehlásiť za mŕtveho.

Zaklínač, ktorý z miesta ušiel, tvrdil, že protijed má. Podľa polície hadovi pred niekoľkými týždňami odstránil zuby a jed vybral, ale plaz ho dokázal znova vyprodukovať. Aký presný postih krotiteľovi hrozí, nie je známe.

Internetoví užívatelia, ktorí zábery videli, sa však často zhodujú na tom, že hada by nemali zabíjať iba preto, že pohrýzol "idiota". Mladík mal mať rozvahu a vedieť, že to, čo robí, je potenciálne veľmi nebezpečné.

Viac o téme: HadKobraUhryznutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu