Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fatálny flirt: Mladík (†34) povedal tínedžerke, že má pekný zadok, strhlo sa krvavé peklo

Ella Colegateová Zobraziť galériu (3)
Ella Colegateová (Zdroj: Facebook/Ella Colgate)

CHELMSFORD - Zložil kompliment dievčine, ktorá práve tankovala na pumpe. Tých pár slov ale mladíka stálo život. Mal totiž tú smolu, že na benzínke bol spolu s dievčinou aj jej kamarát, ktorému sa jeho poznámky nepáčili. A práve ten na neho vystrelil. Jednou ranou tak zobral život človeku len preto, že komentoval výzor dievčiny a zároveň zničil život aj sám sebe.

Bradley Blundell (18) sa viezol v aute so svojou kamarátkou Ellou Colegateovou (18) a ešte jedným kamarátom, ktorého identita nebola zverejnená. Šiel si vyzdvihnúť motorku, ktorú mu ukradli. Hneď nato sa zastavili na pumpe, aby natankovali. Tam si Ellu všimol vodič dodávky John Pordage (†34) a jeho kamarát Jamal Samuels. Keď prechádzali okolo nej, povedali, že "má pekný zadok". 

Fatálny flirt: Mladík (†34)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Ella Colgate)

Bradleymu sa jeho komentáre na priateľkinu adresu nepáčili a dvojici povedal svoje. Nato ho Porage nazval malým deckom. A práve tieto slová ho stáli život. Blundell totiž vytiahol pištoľ kalibru 32 a dvakrát na neho vystrelil, pričom jedna guľka ho zasiahla do hrudníka. John bol okamžite prevezený do nemocnice, no krátko nato zraneniam podľahol. 

John Pordage (vpravo)
Zobraziť galériu (3)
John Pordage (vpravo)  (Zdroj: profimedia.sk)

Blundell po incidente, ktorý sa odohral vlani v auguste, z miesta činu utiekol. Polícii, ktorá po ňom bezvýsledne pátrala, sa udal tento rok v marci. Následne bol obvinený z vraždy, držania strelnej zbrane s úmyslom ohroziť život a zo sprisahania. Mladík všetky obvinenia odmieta. "Bola to nevinná a neškodná poznámka, ktorá ale mala fatálne následky," uviedla prokurátorka Tracy Aylingová. Sudca by mal vyniesť rozsudok o niekoľko týždňov. 

Viac o téme: VraždaFlirt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu