Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Detská narodeninová oslava sa zmenila na horor: Hádka vyústila do strašnej tragédie

Streľba v Texase si vyžiadala štyroch mŕtvych
Streľba v Texase si vyžiadala štyroch mŕtvych (Zdroj: Twitter/CNN)

DALLAS - Štyria muži zomreli a piaty utrpel zranenia pri streľbe na detskej narodeninovej oslave v južnom Texase. Incident, ktorý bol výsledkom hádky, sa stal v sobotu popoludní v meste Taft vzdialenom 19 kilometrov severne od Corpus Christi, informoval texaský úrad pre verejnú bezpečnosť. Podľa seržanta Nathana Brandleyho sa dostali do sporu vzdialení príbuzní. Úrady neuviedli, čo bolo predmetom ich hádky, len dodali, že streľba sa odohrala na dvore domu, kde sa konala oslava.

Podľa Brandleyho si streľba vyžiadala životy 62-ročného Juana Espinozu staršieho, 20-ročného Juana Sandovala III, 22-ročného Jeremyho Sandovala a 25-ročného Nickyho Sandovala. Mladší muži boli vnukmi prvého spomínaného zosnulého.

Zranenia utrpel 43-ročný Juan Espinoza mladší, ktorého letecky previezli do nemocnice v Corpus Christi. Predpokladá sa, že prežije. V súvislosti s incidentom úrady v nedeľu zadržali 20-ročného muža, uviedol Brandley. Ako tiež dodal, podozrivý je aj mladíkov 37-ročný otec, toho ale zatiaľ nezatkli.

Viac o téme: OslavaStreľbaNarodeniny Dallas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu