Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Novomanželia neverili vlastným očiam: Podarilo sa im urobiť FOTO, na ktoré nikdy nezabudnú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Keď si Jason (36) a Michelle (32) Dightovci vymenili svoje manželské sľuby, nasmerovali si to k romantickému prístavu na anglickom ostrove Isle of Wight kvôli svadobným fotografiám. Netušili však, že tam stretnú niekoho, kto urobí ich najkrajší deň v živote ešte zaujímavejším. Podarilo sa im urobiť si snímky s osobou, ktorá náhodou v tom okamihu vystupovala z jednej z lodí a keď sa ich priatelia a rodina dozvedeli, o koho ide, nechceli im to vôbec veriť. Museli im ukázať dôkaz.

Prekvapivý koniec medových týždňov: Párik sa sťažuje, TOTO nám zničilo krásne spomienky

Michelle pre britské médiá uviedla, že sa rozhodli odfotografovať sa v blízkosti móla, keď uvideli veľký čln a niekto povedal: "To je Theresa Mayová". Novomanželia si pomysleli, že to určite nebude pravda, ale keď britská premiérka zrazu naozaj vystúpila z lode, neváhali a požiadali jej ochranku, či by si s ňou mohli urobiť snímku.

Theresa Mayová oblečená v námorníckych nohaviciach, bielej košeli, teplej veste a s batohom na chrbte sa ospravedlnila, že nie je vhodne oblečená na takúto príležitosť, ale nakoniec sa postavila medzi pár a zapózovala pre fotografa. S novomanželmi stihla prehodiť aj pár slov. Michelle pochválila, ako krásne vyzerá a dvojici popriala do budúcnosti len to najlepšie.

"Povedali sme jej, že dúfame, že sa jej bude páčiť na ostrove Wight," dodal Jason, ktorý pracuje pre leteckú spoločnosť. "Boli sme na správnom mieste v správnom čase. Niektorí ľudia nám neverili, mysleli si, že len žartujeme," vysvetlil ženích, ktorý však mal dôkaz, že si z kamarátov naozaj nestrieľajú.

Úrad britskej premiérky Mayovej (61) potvrdil, že cez víkend podnikla súkromnú návštevu ostrova spolu s manželom Philipom (60).

Viac o téme: MladomanželiaFotografiaTheresa Mayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu