Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Julia zverejnila VIDEO čistého bláznovstva: Vodič roka predviedol jazdu, akú ste ešte nevideli

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Julia T.)

BRATISLAVA - Na cestách sa vodiči stretávajú s rôznymi bizarnými či nebezpečnými situáciami, no video, ktoré zverejnila na sociálnej sieti Rakúšanka Julia, zachytáva jeden z vrcholov bláznovstva. Kamera v aute zaznamenala jazdu šoféra, ktorý buď bol na mol opitý, pod vplyvom drog alebo nikdy predtým nedržal v ruke volant. Našťastie sa nikomu nič nestalo.

Opitý Čech (27) nabúral v Nemecku do plota: Najprv zdrhol, potom policajtov prekvapil ešte viac

Na úzkej horskej ceste sa vodič červeného SUV správal, ako keby nevedel, ktorá strana je pravá a ktorá ľavá, nezmyselne brzdil, prechádzal z pruhu do pruhu a obmedzoval v jazde ostatné autá. Vyzeralo to, ako by mu vôbec nevadilo, že jazdí v protismere a očakáva, že sa mu všetci uhnú.

Julia zverejnila VIDEO čistého
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Julia T.)

Video trvá takmer tri minúty a za ten čas nešťastník za volantom vyvolal toľko kolíznych situácií, že je až neuveriteľné, že nedošlo ku žiadnej nehode.

Udržať sa vo svojom pruhu aspoň v zákrutách bolo jednoducho nad jeho sily a neprebralo ho ani to, keď na neho všetci trúbili, aby sa spamätal. Autá v protismere dokonca museli zastavovať, aby ich šofér dokázal len tak-tak obísť.

Viac o téme: AutoVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu